špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sxy Naš škratek bi bil skoz na rokah. Star je 4 mesece in ga nikakor ne moremo motivirat da bi zdržal na tleh več kot 3 minute, nato pa že vik in krik! v bistvu nemorem že 4 mesece postoriti ničesar, še konkretnega obroka si ne morem pripravit, saj če ga odložim na tla, da bi se malo poigral zdrži točno 3min.,potem pa jok. :Normalno da ga ne morem pustiti jokat in ga vzamem na roke, pa je spet začaran krog, še malo bolj razvajen in navajen na roke. Prek.... bil tisti ki je rekel, da se otroka ne da razvadit, če ga imaš po rokah!!!! Kako zamotite vaše da se poigrajo na tleh???? ps:tudi to pišem z eno roko, ker druga je polna!!!! In zakaj ne bi mali mogel par minut pojokcat, da greš npr. normalno na WC, si vzameš za jest, skuhaš kavo, čaj,...?? Vidim pri mojem štirimesečniku, da zasitnari, ampak se po nekaj minutah dretja naveliča, stlači roke v usta in začne opazovati igrače. Ga pa nikoli nisem jemala v roke takoj, ko je začel tuliti - razen če gre za jok bolečine ali stiske, saj zdaj že tudi ti verjetno razločiš, kdaj je res hudo, kdaj pa gola tečnoba Sem pa tudi sama počela enako kot ti pri prvi piki, da ne boš mislila, da si edina. Niti sr.a.t nisem mogla v miru Ampak človeka sčasoma (pri naslednjih otrocih pa zagotovo) izuči No, za bolj nazoren primer ti še povem, da sem malo piko v tej starosti velikokrat pustila rjuti, da sem recimo obesila perilo - zakaj? Ker me je gledala, bila sem zraven, samo ni bila na rokah in sem se po začetnem nonstop na rokah crkljanju odločila (ja, v drugo sem spet na začetku delala to napako ), da tako ne zmorem več in je trajalo kakšna dva tedna, da se je punči sprijaznila, potem pa je bilo rajsko Vso srečo!!!
|