|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 12:35:37   
Bela
Za 5 miljonov ljudi je Slovenija namenila za pomoč v Aziji 20 miljonov tolarjev, se pravi 4 sit na osebo!!! To je kot ena manjša garsonjera v Ljubljani! Ne moreš verjet:grrr:,
Američani so za pomoč namenili najprej 15M $ ko se je ves svet zgrozil pa so vsoto povečali na 35M:angel:
Da ne omenim Buševega:hudicek:novoletnega žura ki bo samo 40M $:grrr:

Indija pa je zavrnila pomoč z besedami naj jo raje namenijo drugim in sama pomaga tudi Šri Lanki in Indoneziji:bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 12:42:16   
Annny
Oprosti, Bela, ampak jaz mislim, da bi najprej morali pomagati družinam v Sloveniji- veliko jih je v hudi krizi, sploh pa pozimi! Če slovenski proračun ne zadostuje niti za domače potrebe- le kako bomo pomagali pri tej neznanski škodi v Indoneziji. Četudi je malo..kamen na kamen - palača:)

Hja, o Američanih in Bushu pa raje ne bom:(:ups:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 12:42:32   
Micy
Jest sm bla še prov presenečena da je Slovenija kej prispevala.

No ampak lej.
Azija je tok velka država da če mi pol Slovenije prodamo pomoje še pol tistih revežov ne bo srečnih.

Kaj čmo tko je .

Jest upam da si bojo čim prej opomogli, pa molim da nas ne doleti kej tazga.

A za naše državljane poskrbijo k nimajo km jit?
A komu od naših nakažejo 20. milj.
Neeeeeeeeeee.
ker so ene navadne riti tej politiki.:)-:)-

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 12:44:25   
Micy
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
to je to kar sm jest hotla povedat.:)-:)-

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 12:55:05   
Anonimen
na drugi stani teh poplavljenih drzavc, ze normalno zivijo dalje je blo prej na rtl

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 12:56:10   
nejcko
Meni se sicer ljudje tam tudi smilijo in vsak skuša pomagati, kolikor pač lahko. Mislim, da so se naši kar dobro odrezali, je pa po drugi strani žalostno, da pa niti Posočja niso sposobni sanirati tako, kot se šika. Kar se pa Amerike tiče: deli 35 mio$ s številom Američanov, pa boš videla, koliko so pa oni prispevali glede na svoj standard.
Pa brez zamere.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 13:12:41   
Micy
to res je kok je pr nas ljudi v posočuju brez strehe nad glavo.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
brez zamere bela

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 13:55:40   
Bela
Ja punce saj imate prav, sam ko vidiš da nikjer nič ne zaleže te vsaka stvar iz tira vrže.

Srinjam se da bi mogli najprej za svojo državo poskrbet, vsekakor se pa v resnici sploh ne zavedamo kaj se je tam dejansko zgodilo, ker tega še nismo doživeli.
Če samo pomislim na število žrtev in koliko otrok bo ostalo brez staršev in obratno,...ti nobena vsota ne pomaga.

Ne predstavljam si kaj ljudje tam doživljajo...zato je tud brez veze da tu nakladam, se opravičujem in lep dan želim vsem:rozica:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 14:11:00   
Bela
Lili res je, bolj spretni smo v besedah kot dejanjih.
Torej pošljimo SMS in pomagajmo!!!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 14:11:30   
Micy
joj kok smo hudi.
Jest sm že poslala ta sms pa tud vsako leto nakažem nekaj malega karitasu. Ker sm še mlada pa nimam velik.:):)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 14:36:16   
CUKRČEK
Saj je fajn, da smo lahko sploh toliko namenili.
Kako pa naj ena slovenija nameni več denarja, če smo pa čist v p...
amerika je razumljivo lahko namenila več, saj so očitno večji.

Sicer se mi ti ljudje ful smilijo in sem tudi jaz poslala sms, ki je sicer kaplja v morje , ampak nekaj pa je. :(

upam, da število mrtvih ne bo več naraščalo.

lp

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 19:58:26   
Anonimen
Ko sem gledala poročila o tragediji na drugem koncu sveta sem seveda poslušala tudi komentarje preživelih turistov.
Vsi prav vsi so imeli samo dobre besede o ljudstvu ki ga je prizadela tako velika tragedija.revež ki pomaga v stiski bogatemu ker sta prav takrat v isti nevarnosti.Domačini ki že prej niso imeli nič in imajo sedaj samo še golo življenje niso odrekli ne zadnjih koščkov hrane in zadnjih kapelj pitne vode bogatim turistom.Tudi oni bi lahko egoistično rekli:kaj bomo dajali nekomu ki ima že vse ko pa mi nimamo, raje si bomo samo med sabo pomagali.Oblekli so gole turiste,ki jim je sila morja dobesedno strgala obleko s telesa.Sprejeli so jih pod streho svojih bednih hiš z nasmehom in tolažbo pa čeprav so samo izgubili svojce.To so res ljudje z srcem.Daj in nič ne zahtevaj nazaj..to naredi človeka bogatega in ti ljudje so pravi bogataši.
Ljudje ki so bili deležni njihove dobrote že zbirajo pomoč in takoj kobodo odprli letališča se bo nekaj njih vrnilo in z zbranimi sredstvi se bodo oddolžili svojim dobrotnikom,ker se morajo samo njim zahvalit da so še živi in že doma.

Neva:rozica:

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   SKOPUHI!!!!!
30.12.2004 21:02:01   
Gina
:bravo::bravo:bravo Neva, se ful strinjam. :bravo::bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   SKOPUHI!!!!!
31.12.2004 16:46:30   
puncica
Sem včerja dobila mail s slikcami, ki so nastale tam ko je bla tragedija in sem kr jokat začela, sploh ko sem te male otročke gledala, ma grozno res grozno. Sploh nisem vedla da je vse to narasl na take tragedije (ma ja v letu 2004 nam še vedno ne delajo slovenski programi na tv, zanimivo vidimo pa HRT1, pa 2 pa celo RTL tv:zmeden:), tako da sem se tist trenutek odločila nakazat dnar in to tudi storila pa vem da teh nekaj tisoč tolarjev od naše družine ne bo bohvekaj a nekaj je.

Glede SMS-ov pa ne bi zgubljala besed, kako naj pošljem če je to omogočeno samo Mobitel uporabnikom. Kreteni!!!:grrr:

Ja no glede 20 miljonov, men se zdi kr neki, glede na to, da so američani pa res grozni skopuhi. Je pa res da bi lahko doma bolj poskrbel za najbolj pomoči potrebne.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?