|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SHODILI SMO
6.7.2006 21:31:05   
Pingvinčica
Tudi naša Tia se je danes odločila, da bo odslej raziskovala po dveh nogah. user posted image user posted image user posted image user posted image Mami in ati sta tak vesela. Končno. Kdaj so pa vaši shodili. Tia je stara 13,5 mesecev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
6.7.2006 21:32:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SHODILI SMO
6.7.2006 21:34:33   
*alja*
Naša user posted image  je bila 25 stara 10 mesecev in je shodila ( mislila sem da ne vidim dobro )!

Bravo za Tio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2006 21:42:34   
renan
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2006 21:44:13   
BLAŽIKA
Čestitke. Mi smo shodili pri enem letu in 20 dni.    Pa čim manj padcev.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2006 22:03:32   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa veselo korakanje...

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2006 22:43:50   
KIRA
naša večja je shodla točno na njen 10. mini rojstni dan. (10 mes.) s tem da je shodila hočem rečt, da je samostojno naredila par korakov, brez pomoči mame. samo za rokico sem jo držala, da slučajno ne pade - nisem je pa podpirala ali vlekla - tolko da sem se je dotilkala. smo že mislili, da ne bo mič s hojo, ker ni hotela niti probat, pol pa z enega dnev v drugega - kot da bi priklopil, hodi, brez kakih predhodnih vaj...naša manjša pa še nima 9 mesecev, pa že hodi - sicer ob kavču - opori, ampak čisto sama. samostojno pa je večja prehodila prostor v manj kot mesecu dni po prvih korakih, manjša pa še ne, še ne hodi dolgo.
ne vem, moje punce so nekajm izvenserijske. men se to zdi prehitro. tako se jima mudi odrast.user posted image user posted image user posted image to so groze. en dan je še dojenček, drug dan pa že sama na kahlico hodi brez pomoči. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KIRA -- 6.7.2006 22:45:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2006 7:14:31   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image čestitke za  prve korake........

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2006 7:31:32   
L & L
Naš je bil star 1 leto in en teden, ko je prehodil sam celo sobo user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2006 8:58:31   
April
user posted image  user posted image  Bravo.

Naš je začel delati prve samostojne korake pri 13 m. Sedaj pri 14 pa že kar lepo mašira.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2006 8:53:02   
Urška//
user posted image user posted image user posted image
Lara je shodila pri 11m, ni bilo nič padcevuser posted image

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.7.2006 11:01:23   
Pingvinčica
Tia je naredila prve korake nekje pri 10 mesecih, za rokice je hodla od 9 meseca dalje, sam da bi se pa spustila pa ne. No sedaj se je pa le odločila in v teh 2 dnevih že šiba sem in tja 100/h.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?