|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 10:47:39   
@ŽOGICA@
Živjo!:)-
Zanima me, koliko ste se kaj zredile do 16 tedna?:(
A že nosite nosečniška oblačila?:ups:
Kdaj so vam pa povedali spol otročka?
Men so ga prvič v 32 tednu ker srček ni dal nogic narazen. Zdaj upa, da bo prej.9nebesa
Jaz sem noseča 14t(4/7):darilo: in se nisem zredila še nič:bravo::bravo: pa tud kavbojke še kr nosim. To je moja druga nosečnost.
Proosim pišite.
ADELA
ČAO

Neposredna povezava do sporočila: 1
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 10:50:41   
mala maja
16t2d nobene kilice več:bravo::bravo:

No ja buhi se pa vidi tako da mi nobene hlače niso več prav že od ene 10t.

mene pa bolj skrbijo kje so gibi dojenčka:((.(3 nosečnost)

Lp mala maja

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 11:19:22   
bivka
Draga Adela!

Tudi jaz se do 14t nisem nič zredila.
V 17t pa 1,5 kg.
Ne skrbi.:)

Starih hlač pa že nekaj časa ne morem nosit.
Sem na bolniški in sem večinoma v trenerkah, drugače pa imam ene fajn hlače na gumico.

Pridna bodi in zdravo papaj!
Bivka in :duda: (17t2d)

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 11:54:26   
Suzi*
16t2d .....3 dodatne kilce. Včeraj sem zato dobila opozorilo od G, da naj malo pazim na sladko. :(
Zelo veliko stvari mi je že preozkih in sem si kupila dve tuniki, ki bosta upam da zdržali nekaj časa. Hlače so mi pa še dvoje prav, ampak so elastične, od kavbojk sem se pa že zdavnaj poslovila. :)-

lp, Suzi

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 11:58:55   
Dolina
Tud jaz sem se od kavbojk že zdavnaj poslovila. :)- Nimam še pravih nosečniških oblačil, ker so še mal prevelika. ;) Zredila sem se pa 4kg, sem v 16t.
:bravo::bravo: če se nisi še nič zredila, pa če lahko svoje stvari nosiš še toliko bolje. :)
Lp, Dolina

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 12:22:21   
*metuljčica*
Jaz sem se do danes zredila 15 kg pa sem v 29 7/7 tednu. Mal me je nadrla, pa nič zato, napisala mi je dieto, pa sem celo 1 kg shujšala, kar pa ji spet ni bilo prav, vendar sem ji rekla, da njena vaga ne štima, ker menim, da nisem nič shujšala kvečjemu sem se še zredila. Sem kot buhtelj, pa se nič ne sekiram. :zajcek:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 12:45:47   
čaki
HaY! Kar se tiče "redenja" jaz od prvega dne nisem več mogla zapeti hlač- ampak res- tud prvič je blo tko, tako da sem točno vedla, da sem noseča. Trebuh mi je hajal noro tja do 4-tega meseca, do katerega sem se tud zredila ene 10 kg, pol se je pa vse skupi ustavl. Zdaj mam lep trebušček, nikjer- no skori nikjer nobene kilce preveč, tehtnica pa kaže nekako12-14 kg več. Je pa tko: pr eni je tako, pr drugi pa drugač! Lepo se mejte in pa pa.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 14:13:50   
SISI25
Jaz sem se tudi zredila do 5 meseca 10 kg. Potem se mi je pa ustavilo. Sedaj jih imam + 13. Ampak mi vsak pravi, da se nisem nič zredila razen v trebuh. No malo sem se že, nisem pa taka kot medved. Še vedno mi je prav ista trenirka. In tudi hlače imam 36-38.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 16:02:57   
Anonimen
Do 20 tedna se nisem zredila tako rekoč nič (in sem vztrajala v svojih kavbojkah) in je to povsem normalno, kar je ravno včeraj neki nosečki pojasnjeval Pušenjak. Sedaj sem v 39 tednu in sem se vsega skupaj zredila 9kg. V prvi nosečnosti 13, v drugi 12.
Ravno ta zadnji teden pa me je napadel volčji apetit in nemogoče želje glede hrane in si dam duška na maksimum:)-:)-:)- Če bi to trajalo celo nosečnost, bi pa verjetno imela sedaj kakih 25kg plusa:)-
Pozdravčke, Nojči 38 1/7:sloncek:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 19:19:48   
filipinka
Ja, Nojči, to se je dogajalo meni! Pa jih mam zdaj res 25 več!:((No, pa saj ni tako hudo, mi pravijo, da sem ful lepa nosečnic:sloncek:! Mhm, malo bolj okrogla!
v.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   SE KAJ REDITE...???
17.9.2004 20:14:45   
Anonimen
Hej, po mojem sploh ni panike! Boš pa zlahka proizvajala mlekca za svojega srčka! In kilce bodo šle hitro dol! Pa še tvoje naročje bo mehkejše:metulj:
Pozdravčke in srečno!
Nojči 38 1/7:sloncek:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   SE KAJ REDITE...???
20.9.2004 8:14:02   
tejabajc
Pozdravljene.

Jaz sem se v prvih treh mesecih zredila za eno kilo. Sedaj sem v 34. tednu in sem se vsega skupaj zredila za slabih 8 kg. Sicer pa sem oblačila, ki sem jih nosila pred nosečnostjo, nosila še štiri mesece v nosečnosti. Sedaj pa si hlače kar sama sešijem, le majčke si kupim.

Teja

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?