Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 11:48:47
|
|
|
|
aj@ja
|
Lepo prosim, če ste tako dobre in na spodnji link pripišete, kaj bo kdo podaril (predvsem tehnično blago), da se reči ne vozijo podvojeno na mamičin dom v LJ, ker je že tako težko najti prevoz, pa da mamica ne sprejme pet likalnikov, pa radijev, mešalnikov, ker bi morali te reči potem spet odvažati. HVALA ZA RAZUMEVANJE!!!:angel::bravo: Na enem mestu pa zato, da ne skačemo sem in tja ter da veste druga za drugo! Izbrali smo pač bolj frekventen forum. Upam, da ni kaj narobe! http://med.over.net/phorum/read.php?f=151&i=114240&t=114240
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:05:47
|
|
|
|
Urška*
|
Ojla! Nisem še zasledila, če ima slučajno kozarce? Jaz ji lahko drugače dam par kozarcov. Kaj pa odejo že ima? Mislim da imam eno še nekje spravljeno. Nisem pa sigurna, moram pogledat. Aja, kaj pa papirnate sarvete? Vem da to ni pomembno, ampak jih imam resnično veliko. LP:)
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:07:45
|
|
|
|
Annny
|
Za hladilnik je urejeno (za prevoz bo poskrbela Erdbeere). Lp
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:08:44
|
|
|
|
KIRA
|
živijo. sama bi tud rada pomagala, pa sem totalno suha trenutno. kozarcev mam pa tudi jaz cel kup, če bi jih blo treba.... kje pa zbirate - a bo kera v MS tud pršla??
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:09:58
|
|
|
|
aj@ja
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:10:15
|
|
|
|
aj@ja
|
Tudi kozarce, tudi!
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:10:25
|
|
|
|
cmokec
|
Tolk različnh stvari se je nabralo, pa toliko še manjka, da bom jaz raje dala denar, pa naj sama kupi manjkajoče. Lahko pa daste seznam, kaj še manjka, pa kupim jaz, ker imam verjetno več časa okoli letat.
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:11:21
|
|
|
|
cmokec
|
Odcejevalnik za posodo, gobice, vilede, praške za perilo - to je lahko moj seznam, če se strinjate. :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:12:14
|
|
|
|
aj@ja
|
Le dajte pripisati na seznem na spodnjem linku! Hvala! V MS pa sedaj nobene ne bo, se pa kdaj drugič oglasimo, ker sedaj je pa res natrpano. Hvala za ponujeno pomoč, te poiščem, če bi nas pot zanesla k vam!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:17:35
|
|
|
|
Urška*
|
Urška, ravno sem gledala seznam, pa je Ana napisala, da že ima krožnike. zdaj pa mene zanima, če so to tisti krožniki ki sem jih hotela jaz podariti ali ne? Sprašujem pa zato, da ne bo imela potem "preveč" krožnikov. No odejo pa imam, pom napisala na seznam. LP:)
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:29:54
|
|
|
|
aj@ja
|
Le daj, pripiši! Če krožnike ima, jih lahko vseeno pripelješ, če še želiš. Jih zbira še ena Nina za otroke in njihove starše na območju Maribora, ki so v slabih socialnih razmerah.Jo boš v četrtek spoznala.
|
|
|
|
SEZNAM PODARJENEGA ZA MAMICO 9.5.2005 12:30:28
|
|
|
|
aj@ja
|
A se za pralni stroj že ve???:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?