|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SEX v nosečnosti
13.4.2006 18:27:27   
Anonimen
zanima me ali normalno sexate sedaj ko ste user posted image , alim veliko manj ali nič meni je g rekel da se naj strogo izogibam spolnim odnosem v nosečnosti
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SEX v nosečnosti
13.4.2006 18:30:56   
mtina
Hojla!

Meni je g. rekla, da lahko normalno seksam do zadnjega meseca nosečnosti. Kaj pa počnem jaz, je pa druga pesem. user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2006 18:39:35   
ona
Meni sploh ni bilo dosti do tega tam nekje po 6 mesecu nosečnosti,mojemu pa tudi ni pasalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2006 18:49:41   
Pikica06
Očitno se moraš res paziti! Meni ni nič rekla, da ne bi smela. Sem pa slišala, da če imaš nizko posteljico, ne smeš doživeti orgazma. Na naslednjem pregledu raje vprašaj zakaj ne smeš. Nekaterim user posted image  še bolj paše sexati, nekaterim pa sploh ne.  

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2006 18:51:36   
lelaval
Pikica 06, jaz sem tudi imela nizko posteljico, pa ni bilo nič narobe, če sem doživela orgazem.
Jaz sem skozi vso nosečnost - v nosečnosti sem imela željo non stop.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Pikica06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2006 19:21:58   
Zasanjana
Jaz sem bla v prvi nosečnosti potrebna ko kamelauser posted image user posted image user posted image .V drugi pa sem imela nizko posteljico ampak sem lahko doživljala orgazme.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2006 19:38:56   
MarijaPo
Jaz se ne dam motit, tako da seksam tudi zdaj, v osmem mesecu nosecnosti, je pa res, da je bl tko, ker se zacne mali plodek (Eva) premikat in potem je res mal hecen obcutek.

Ce ti je G odsvetoval, potem je ze vedel zakaj.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2006 21:58:38   
najina pikica*
ku ku user posted image
jst sm v 24t in 4 dni nosečnosti pa morm priznat da mojemu lubiju zdej ni nevem kako do seksa,jst sm bl tista k sm zagreta,samo ko se pa sprauva pa ni tistka tapravga filinga,ponavadi naju pa še user posted image  z brcikam zmoti,no pa smo tam...user posted image
drgač pa moja g.pravi in tudi brala sem,da sex med nosečnostjo ne škoduje nasprotno celo najbi pomirjal...tako da na juriš...user posted image ..je pa res da moramo paziti na čistočo,da nebi prišlo do kake neljube infekcije,v pozni nosečnosti oz. nosečnosti preko roka je pa še toliko bolj priporočljiv ker naj bi sprožil porod.
papa

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2006 7:34:27   
NATAŠI
meni G ni nič odsvetovala, menda pa je čist koristen med nosečnostjo in otroček med orgazmom valovi

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2006 8:35:00   
lenika
Midva sva do konca 8. meseca nosečnosti, sedaj mi pa kakšna dva tedna več ne paše in mislim, da do konca ne bo nič več.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2006 8:51:27   
Ženkica
Glede na to da sem še čisto na začetku user posted image  6t 1/7 dni mi kaj preveč niti ne paše. Prej sva npr. vsak drugi dan, sedaj pa bolj 2x na teden. Tudi moj lubi nič ne teži. Je pa res, da me vse peče pri odnosu; tako od znotraj, imam neko vnetje, tako da moram nujno počakat prvi pregled, pa da mi G pove kako in kaj.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2006 8:56:28   
Barbs
Jaz sem v 37. tednu in sva še kar zagreta.user posted image  Je pa res, da imam zadnje čase potem kar neke izpade; laufam po kopalnici, grem petkrat lulat, se dvakrat umijem in prisluškujem, če mi bo slučajno kaj odpadlo ali odteklouser posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2006 12:03:23   
jasnika
jaz sem tud bla zlo potrebna v nosečnosti, ZELO, me je moj komaj dohajal, in sma sexala do konca, seveda pa bolj umirjeno.
lp

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.4.2006 12:58:31   
Anonimen
Men je dolgo časa hodilo vse sorte po glavi user posted image

No, sva bla kar aktivna user posted image . Zdaj proti koncu, mi pa moj niti reče več ne in opazla sem, da se men kar dobro zdi user posted image . Čist odkrtit povedan, mi tut ne paše ne. Hja kaj češ user posted image

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.4.2006 16:48:38   
petka
Midva se tut ne dava motit, sem pa v 38. tednu. Pa tudi če to res sproži porod, ne bo kaj hudega user posted image .
Sem pa tko k Barbs, vsakič takoj prec lulat pa umit, pa mazat z Multyginom, pa on s Canestenom, pa cela paranoja user posted image . Sem bolj nagnjena k vnetjem, ampak kaj ko se res ne morem sexu odpovedat user posted image .

Če ti strogo prepovejo/odsvetujejo, potem nimaš kaj, razen, če tvegaš - na svojo krivdo.
Meni so spolne odnose odsvetovali po 21. tednu, zarad dvoroge maternice, pa se nisva mogla zadržat, ampak sva bla res nežna. Zdaj, ko sem pa že tako daleč, so pa rekli, da lahko veselo "skačem" naokrog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.4.2006 21:04:38   
KODA
Mi smo abstinirali,zaradi grozečega prezgodnjega poroda.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2006 12:43:57   
krfjolca
Jaz pa prav nobene volje nimam do sexa user posted image
Sem v 9em tednu in nisva user posted image že več kot mesec! Na začetku me je prestrašil rjav izcedek, ki pa se potem ni več pojavil. Sploh mi ne paše, in tudi zvečer sem vedno tako utrujena, da samo padem v posteljo, kaj šele da bi na kakšne dodatne aktivnosti pomislila. Ubogi lubi, se mi prav smili!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2006 15:00:11   
Anonimen
moj libido je pa čist na psu..že tko je če sem pa noseča pa sploh. sem pa ke mam kak napad pa hitro mine user posted image  tko da je pri nama bl suša. pa ne sam iz moje strani, tut moj prav da nima nekega ful filnga sexat ko sem noseča, ker skos razmišla da je en tm not in da ga ke v glavo žoka user posted image  mi pa že zdej grozi nej se pazim, ko se podnajmenik odseli user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2006 16:26:40   
ElaM
Pri nas tud nič ne seksamo, mi pač ne paše.
Bomo kasneje vse nadoknadili.user posted image
Meni je rekla G, da se lahko seksa, samo je priporočljivo s kondomom, zaradi infekcij, ter zato, ker sperma mehča maternični vrat.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.4.2006 18:40:43   
Naja30
Meni tudi ne paše preveč zdaj, moj user posted image  me pa kar napada! Nekako ne čutim isto kot prej user posted image  Pa še vse me nekaj tišči in špika v trebuhu, pa joške mam trde in napete... Bomo že nadoknadili! user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?