|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SEX in nosečnost
9.9.2008 6:25:33   
tia12
Punce kaj naj naredim????Ne da nimam želje po seksu, še kako jo imam....Vendar se kar ne morem pripraviti, da bi z dragim skočila v akcijo....Strah zaradi nekoga, ki raste v meni....nevem....
Nosečka sem 9 tednov pa kar ne gre in ne gre....
Je še katera, ki je med nosečnostjo imela ta strah....Predvsem kako se ga je rešila?????user posted image

TAJ - 10.4.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SEX in nosečnost
9.9.2008 7:21:06   
vcugmas2
Ne nismo imeli  težav. Tako da smo vsaki dan včasih še enkrat ni bilo dovolj.user posted image

Tako da le pejta v akcijo.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2008 7:59:55   
Hope2
Mi smo na nas zakladek čakali leta in leta in zato je ta strah bil prisoten tudi pri nama. Strah je celo prerasel v neželjo oz občutek, da si v bistvu sploh ne želiva odnosov. Vendar nekje po 12 tednu je ta strah počasi izveneluser posted image . Najbolje, da kar začneta z akcijo in potem ko vidiš, da je vse ok in da te je brezveze strah, sledi naslednja akcija in naslednja in ni ne konca ne krajauser posted image .

(odgovor članu vcugmas2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2008 9:59:45   
watershine
vajinemu user posted image ne bo nič hudega! je lepo zaščiten da še veu nebo kaj mamica in očka delata user posted image

jaz sem v 8 mesecu in me2 še kr sexava... zdaj mogoče že kaj čuti ker je malo gužva ampak ni sile se nič ne pritožuje user posted image ... tko da kr v akcijo!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2008 10:17:42   
Čebel@
jaz sem imela do nekje 14t odpor.potem pa se je želja sama od sebe vrnila.zdajuser posted image skoraj vsak dan je pa res da je moj precej bolj nežen in pazljiv.

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2008 10:36:52   
Virtualna
Jaz sem imela tudi na zacetku nosecnosti strasanski odpor do sexa, ampak ne zato, ker bi se bala za dojencka, da mu ne bi kaj skodovala, ampak enostavno nisem imela zelje po sexu...vse do 20. tedna....
Sedaj sem v 38.tednu in z mojim user posted image  , kljub velikem trebuhu, se vedno redno sexava, sicer z nekoliko manj izbire pri polozajih, a glavno da user posted image ...

Veliko srece pri akciji ti zelim in cim manj skrbi...otrocku ne mores naresti skode s tem dejanjem....

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2008 12:15:05   
*nina*
tudi pri meni je bil prisoten strah, saj sem prvič imela ss. Počakala sem do NS, da mi je g rekla, da se je fajn prijelo, da lepo raste....pol sva pa počasi začela nazajuser posted image . Seveda še vedno cvikam, da ne bi kaj bilo. Ampak sem že bolj sproščena. me pa moj dragi čisto razume ( se pa malo drugače zadovoljimo)user posted image user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2008 11:21:09   
ninca19
tud jaz sem imela na začetku strah, še večjega pa fant. pa sma potem probala in vidla da ni nič hudega, zdaj pa kr sproščenouser posted image  

Nina

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2008 21:30:33   
acitak
MI KR NORMALNO...ČEPRAV JE BLO MOJGA STRAH NE MENE

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2008 21:39:10   
jernejav
Tudi jaz sem v 11 tednu in želja po sexsu je izredno močna, tako da si kar dobro in redno privoščivauser posted image user posted image ....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2008 21:40:54   
VRTNICA84
Mi tudi normalno user posted image . Pa smo že prišli do 25 tedna.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?