|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:14:36   
pika74
ojla punce. pisem iz postle - z levo roko, ker lezim. hvala vsem za lepe misli. vceraj sem imela ob 12h operacijo. zal sem mogla dat MM stumfe ddol tik pred op. pol sm pa zaspala...in ko sm se zbudla po 2urni op., sem bruhala... pol so me pa dal kr na intenzivno nego in ene flaske nad postlo. po sm spet mal bruhala in na 8h dobivala antibiotik v zilo prek infuzije.

odstranil mi je septum v maternici in neko cisto. 2 mesca ne smem zanosit. pol lahko. jemljem antibiotike na 8h in ene hude protivnetju: dons 8tab, jutr 4x zjutrej, 4x zvecer, pol po 2, pol po 1x in konc.

lpp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:16:16   
Udb
Bravo pika za pogum!!

Sedaj pa lepo počivaj in čim hitreje okrevaj!!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:16:58   
emaa
Dobr se pocajataj, če nas hočeš kaj brat, smo dve debate nižje, če boš lahko kaj napisala pa pristavi lonček.
:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:17:36   
Anitka
Hoj!

Sem šla malce preverjat, če si se kaj oglasila in glej ga zlomka res si tu.:bravo::bravo::bravo::bravo: Upam, da boš kmalu spet veselo skakljala sem ter tja do takrat pa se le pusti razvajati. Čez tri mesece pa se bomo že veselili tvojih :modri::roza:

LP,

Anitka:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:18:55   
anajmad
Pocajti se:miska::miska::miska::miska::miska::miska:.Mene še to čaka:(:(:(:(:(:(:(:(.
en lp:morje:D.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:20:13   
ameli
:bravo::bravo:si se pa le rešila. Držim pesti, da boš šla pred oltar s pikico v bušiju.
ameli

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:44:30   
biba77
Pikica, zdaj pa dva meseca :sloncek:-POST, potem pa v akcijo!!!!!!!!!!
Fajn, da je to za tabo!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Hitro okrevaj!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:46:26   
pika74
bom bom. pa se neki, mam 4 šive. a ste vse doble 4 na tej op?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:52:05   
biba77
Jaz ti tukaj, zal, ne znam pomagat... Nisem imela te operacije (in se vedno upam, da ne bo treba).
:bravo::bravo::bravo: za dobro voljo!
:miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:53:04   
emaa
jaz tud še nisem tko daleč, pa upam, a bom prej :nosecka:, bo mogla kera druga pomagat

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 18:56:33   
luna39
Pika74 pozdravček, sem vesela da je za teboj, vendar zakaj si imela take slabosti? Sedaj na novo upaš kajne?:angel::angel::angel:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:01:21   
pika74
te slabosti so cist obicajne. nekateri bolje prenasajo narkozo, eni pa slabs. eni tud skup padejo po op. enim ni pa nič. pred op. vse podpišeš, da se strinjas z morebitnimi stranskimi učinki. ampak se mine. pa za otroka nardiš VSE.:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:02:59   
luna39
Prav imaš, sem mislila da si pred operacijo slučajno pila vodo, da ti je bilo slabo.:pujs::pujs:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:05:08   
pika74
ne ne. od polnoci dalje ne smes nič pit. se apaurin smo mogle s slino pojest zjetrej.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:06:31   
emaa
kolk velik je ta apaurin, men se je še KT zatikala včasih, pa je čist majhen tablet, da bi mogla kej večjega brez vode, ne bi šlo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:08:07   
pika74
ma je za ene 2 KT - zelene barve. pol pa mal sline prsparas pa pogoltnes:zmeden:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:09:20   
emaa
pol pa dobr šparaš, mojga ful zabava, če moram kak aspirin pogoltnit, se še z vodo skor zadušim. a ti na privat pošljem geslo od slik s poroke, da ti cajt prej mine.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:10:57   
pika74
dej dej:bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:17:38   
tinkamiška
Pika, si že nazaj!:rozica: Bogica, tok fejst ti je blo slabo. Sam, da so te zdej prihtal:bravo::bravo::bravo:

Jst sem mela tud 4 šive, ni pa nujno, ene majo sam 2 al pa 3, odvisno kaj delajo.

Ti zdej sam počivi in se carti.:duda: bo pa zdej sigurno kmal, ko boš lahko:sloncek::sloncek::sloncek:

Pridna bodi:rozica:

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:19:07   
cmokec
:rozica: Pika74 :rozica:, pa je za tabo. Pa kolk si pridna, ko nas takole obveščaš. :bravo::bravo::bravo:

Zdej pa se le pazi, da se ne prehladiš. Pol, ko se porihtaš, pa le še kako ušpiči, ker dva meseca bosta kmalu mimo. Ker potem ....

cmokec

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:20:14   
pika74
emamair - ful ste fajn:love::love::love::love:

tinkamiska, a mors ti sive it ven dat al sami grejo?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:21:50   
pika74
u pa na roki mam se zmer flajštr od infuzije. kdaj se pa to dol da?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:22:22   
tinkamiška
Pika,men jih je dal splošni zdravnik 7-8 dan po operaciji, uni noter pa sami razpadejo. Ko mi jih je zdravnik ven devu, me je bolel sam tist v popku, pa se da vseeno zdržat:) Tisti noter mi pa še zdej ven grejo:)- tu pa tam vidim kako črno packo, ko grem lulat.

Lubčka,
Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:23:30   
tinkamiška
Flajšer lahko daš dol, po mojem je bolš, se prej posuši. Jst sem ga dal dol že v bolnici, ko so mi dali ven unfuzijo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   SEM NAZAJ...
5.2.2005 19:24:25   
tinkamiška
Madonca kok vse narobe pišem:)-:)-:)-, pa sej veš kaj mislim povedat ne?

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?