Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SAMOSTOJEN FORUM ZA...* 20.10.2005 10:06:43
|
|
|
|
mujcek
|
Za tiste, ki imate že svoje sončke je morda to mesto res neprimerno, za nas, ki pa smo še pa je toliko boljše, saj lahko hitro pokukamo na ta forum in preberemo kaj nas čaka in vprašamo za različne nasvete, ker z dvema ali tremi je le drugače kot z enim otročkom...
|
|
|
|
RE: SAMOSTOJEN FORUM ZA...* 20.10.2005 11:47:05
|
|
|
|
natalina
|
lucius se pridružujem tvoji ideji...nam mamicam bo hitreje in lažje pa še vse bomo ne kupu, ko nam bo seveda čas dopouščal. mujcek, kakpo pa se kaj počutiš, v teh tednih ko si ti sem jaz že rodila moji princeski..kar ne morem verjet, da smo jo tako dobro odnesle..
|
|
|
|
RE: SAMOSTOJEN FORUM ZA...* 20.10.2005 18:32:23
|
|
|
|
mujcek
|
čez dan se počutim odlično, skoraj bi lahko rekla, da vsak dan boljše; noči so pa vedno hujše (wc 100x na noč, zgaga peče, krči v nogah,...)! Znakov, ki bi nakazovali na konec pa ni opaziti, sicer pa bom drugi teden izvedela kako naprej... Vsem, ki ste že srečne mamice pa želim čim manj dela in javite se kaj
|
|
|
|
RE: SAMOSTOJEN FORUM ZA...* 20.10.2005 20:51:23
|
|
|
|
mirka
|
Čim manj dela- odviso kakšna osebi si. Jaz recimo si velikokrat sama naredim tako, da imam vedno kaj za počet in pol ko mi že fejst zmankuje energije pol si rečem ah saj ni pomembno ali je vse čisto in pomito in speglano in,...ampak take ženske pač smo. Moje punce na srečo res niso zahtevne(vsaj zdaj še ne ), tako, manj del akot imam zdaj z njimi že ne morem imeti. Saj boš kamlu videla kako fletno je to, samo ne obremenjuj se z nepotrebnimi rečmi, naj tudi kdaj pa kdaj pojokata- nič hudega, in ne kompliciraj,... pa srečno
|
|
|
|
RE: SAMOSTOJEN FORUM ZA...* 21.10.2005 8:25:25
|
|
|
|
lucios
|
Tudi jaz sem imela podobne probleme kot ti mujcek. Lulanje, zatekanje, zgaga, otrdevanje trebuha, brcanje tamalih kot da sta na nogometni tekmi, pa tud bruhanje, če me je kater dovolj brcnil v želodec... in še bi lahko naštevala. Pa sem vse preživela , redkokdaj da se še sploh spomnem kako je bilo med nosečnostjo, ker me tamale polno zaposlijo. Res pa je, da imaš dela z njimi kolikor si ga narediš. Lahko totalno zakompliciraš al pa vse skupaj prav fletno izpelješ tako, da imaš še celo čas zase. Jaz sem rodila 16dni prej, po naravni poti, brez šivanja v 4 urah. Bolečine pa tako hitro pozabis, kot da jih sploh ni bilo. Za sebe moram rečit, da nisem glih mehkužna glede bolečin. Vse skupaj me je dokaj bolelo le 45 min. Prej me je pa le strašno zvijalo, kot da bi morala pod nujno na WC. Lepo nosečnost ti želim!!
|
|
RE: SAMOSTOJEN FORUM ZA...* 21.10.2005 10:24:03
|
|
|
|
mujcek
|
hvala vsem za nasvete moram se pohvaliti, da imam zaenkrat lepo nosečnost in da tudi te nosečniške težave niso tako hude; najhujša je nestrpnost, saj vsi že komaj čakamo naša dva junačka Potem pa mi bo verjetno najbolj žal, ker ne bom čutila več brcik, saj mi je to najlepši občutek kar sem jih doživela
|
|
|
|
RE: SAMOSTOJEN FORUM ZA...* 21.10.2005 19:04:59
|
|
|
|
mujcek
|
Spet jaz! Zanima me ali se vam je trebuh spustil pred porodom, kot se pri enoplodni nosečnosti? Me je strah, da sploh hodit ne bom mogla, če se mi spusti, saj ga imam sedaj v sedečem položaju že na nogah-bušija mislim Kdaj ste začutile, da se tam spodaj nekaj pripravlja na porod oz. kaj ste občutile??
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?