|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S5 noseca po CR
17.11.2008 20:54:48   
deja87
ejal wsem...

rodila sm pred 4mesci s carskim rezom...
kdaj je primerno s5 zanositi po carskem brez da bi prislo do kakih zapletov?
kaj ce sem s5 noseca? ...obstaja moznost...
sm v totalni paniki...
plis POMAGAJTE!

lp,
dejci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S5 noseca po CR
17.11.2008 21:05:27   
Naja31
Priporocljivo je vsaj 2 leti po CR.

(odgovor članu deja87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 22:13:56   
*AnaL*
Oj!
Priporočljivo je res 2 leti, ampak tud nama je v drugo ekspresno hitro ratalo (v prvo sva se trudila 3 leta, v drugo pa ob prvem nezaščitenem odnosu pri polnem dojenju, 1 dan po menstruaciji, 6,5 mesecev po carskem rezu,...) in ni ginekologinja nič komplicirala in je blo tud vse O.K, sicer sem rodila 1 mesec prezgodej, ampak to ni bilo zaradi prehitre zanositve, vsaj tako so rekli, je pa v drugo je šlo po naravni poti...Poznam tudi eno patronažno sestro (sicer že mal starejša), ki ima prva dva otroka na razmaku cca enega leta, pa oba s carskim rezom...tako da brez panike...!!!! user posted image
L.P

(odgovor članu deja87)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 22:22:52   
tosja
Moja G tud ne komplicira glede tega.user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu deja87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2008 15:21:46   
Amoss
Jaz sem zanosila 3 mesece po Cr pa sem morala iti na splav ker je obstajala možnost da začnem znotraj krvavetiin sploh nismo diskutirali z G so me kar na splav poslaliuser posted image Tako da je bolje počakati vsaj 1 leto da se rana od znotraj zaceli

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2008 22:13:05   
lotkla
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Priporocljivo je vsaj 2 leti po CR.

Se podpišem.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2008 13:45:15   
Anonimen
Meni je G rekla da naj počakava 1 leto, vsekakor pa ne manj kot pol leta. V sobi sem v P bila z žensko, ki je zanosila 4 mesece po CR, splava ni hotela delati in je bila res res boga, dolgo je okrevala, da ne govorimo v videzu njenega trebuha še mesece po drugem CR , ves čas je morala hoditi na preglede zaradi strahu da rana od CR poči, rodila je 6 tednov prej ker so se balo da maternica nebi več zdržala........

Je pa to lahko od ženske do ženske različno.

Midva sva sedaj 14 mesecev počakala in sva začela delati na drugem, ker je prvič trajalo dve leti. Nisva pa ravno zaradi teh rizikov upala prej, ker če bi rodila po naravni poti bi po 6 mesecih že delala na naslednjem.

(odgovor članu lotkla)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Pogradi.
пеперутка16

Da/ne in zakaj?

Da. (54%)

Ne. (44%)

Ne vem. (3%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!