Kerensa*
|
No, e ste le pa e tako v detajle... - vstanem, ko bi morala biti e zunaj - kljub temu brez kave ne grem nikamor (sedim pri mizi in vpijem otrokoma v sobo, naj ne poleavata tako dolgo, ker se mudi) - otroka prideta v olo in vrtec najbr ob 8:14 (pouk in zajtrk se zaneta ob 8:15) - e je nekaj odprto do 19-ih, pridirkam skozi vrata nekaj minut prej in se udim, zakaj me niso veseli, saj jim delam promet - polonico za mobitel plaujem kakor maja24 (vpitje tae, preko katere imamo druinski paket, je pa kakor Mastercard - neprecenljivo) - e kdaj ne boste dobile taxija ob eljeni uri, potem vedite, kaj je razlog - je bilo treba oferja prej e zbuditi - vse vloge oddajam ob 11:55 ali z deurne pote ob nedeljah - ko zagusti, delam pa po 10 stvari naenkrat, da so potem narejene vse napol (ampak mi vsaj nihe ne more rei, da nisem naredila) - leta nazaj me je moral e policaj akati, da sem se oblekla, naminkala, poesala, vmes sem, ne da bi opazil, pristavila dezvo, pa je kar popi*dil, ko je potem videl, da cuker dajem v kavo.
|