Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
SŽKJ-Slovar Ženskega Knjižnega Jezika :) 14.3.2005 11:55:38
|
|
|
|
urši77
|
Priročni slovarček ženskega knjižnega jezika • Midva potrebujeva. = Jaz hočem. • Ti se odloči. = Pravilna odločitev bi ti morala biti do zdaj že jasna. • Naredi kar želiš. = Karkoli že narediš, boš pozneje že dobil svoje.. • Pogovoriti se morava. = Nekaj mi ni všeč... • Seveda... kar nadaljuj. = Nočem, da to narediš! • Nisem razburjena! = Seveda sem razburjena, ti bedak! • Ti si... pravi moški. = Obriti se moraš in preveč se potiš. • Nocoj si zelo pozoren. = A sploh kdaj misliš še na kaj drugega kot na sex?! • Nisem preveč čustvena! In ne pretiravam! = Imam menstruacijo. • Bodi malo romantičen, ugasni luči. = Težave imam s celulitom. • Ta kuhinja je tako nepraktična. = Hočem novo hišo! • Želim si nove zavese... = ...in preproge in pohištvo in tapete... • Potrebujem nove čevlje za poroko. = Preostalih 40 parov jih je napačnega odtenka bele barve • Nekaj sem slišala. = Opazila sem, da že skoraj spiš... • Me ljubiš? = Prosila bi te, da mi kupiš nekaj zelo dragega. • Kako zelo me ljubiš? = Danes sem naredila nekaj, kar ti zagotovo ne bo všeč. • Takoj bom pripravljena = Sezuj čevlje in najdi kaj dobrega na TV. • Imam debelo rit? = Reci, da sem lepa. • Moraš se naučiti komunicirati. = Preprosto se strinjaj z mano. • Me sploh poslušaš?! = [Prepozno, si že mrtev...] • Ja = Ne • Ne = Ne • Mogoče = Ne • Žal mi je. = Tebi bo kmalu žal. • Ti je všeč to, kar sem skuhala? = Preprosto je za pripraviti, zato se kar privadi... • Je bil to otrok? = Spravi se iz postelje in bodi z njim dokler na zaspi. • Sploh ne kričim! = Seveda kričim, ker se mi zdi to pomembno! • Edino, kar bova kupila je posodica za milo. = Seveda je samoumevno, da bova šla na kozmetični oddelek, na oddelek s čevlji, pogledati moram, če imajo kakšno novo torbico in te rožnate rjuhe bi bile v spalnici videti čudovito. Upam, da si vzel s sabo kreditno kartico... LP ;) LOL
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2005 12:06:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Trajanje prvega porodaKajchyyKoliko časa je trajal vaš prvi porod?manj kot 4 ure (
29%)
od 4 do 6 ur (
32%)
7 do 10 ur (
21%)
10 do 12 ur (
5%)
vče kot 12 ur (
13%)
Število vseh glasov: 62Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!