|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rumeni madeži na belih oblačilih iz omare
28.7.2006 9:05:18   
mojcapr
Povejte mi kako spravite dol rumene madeže na belih cunjah, ki nastanegjo v omari ali pa na dojenčkastih cotkah, ki sem jih hranila v vrečki. In kako tiuser posted image sploh nastanejo, saj sem vse cotke pospravila oprane?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rumeni madeži na belih oblačilih iz omare
28.7.2006 12:12:27   
ona
Če belo perilo dalj časa stoji v omari,porumeni!meni se to dogaja,ko poleti zvlečem ven lanske bele majčke in so vse malček porumenele.Jih pa normalno operem na 90 stopinj in ratajo spet bele.Sem pa slišala,da če hočeš nekako obvarovat bele cunje pred rumenkastimi fleki,jih moraš hranit v črni vreči,magari une za smeti.Provaj oprane dat v temno vrečko,pa bo boljše!

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2006 17:57:58   
TVN
Ja, temne vrečke za smeti delujejo. Sicer pa so lahko rumeni madeži tudi od parfuma. Tako si je moj mož uničil eno najboljših srajc.... Ti madeži od parfuma pa ne gredo ven, tudi čistilnica ne pomaga.user posted image

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2006 23:43:29   
na
Rumeni madeži nastanejo tudi od vlažnega likanja. Če likate cunje pod paro, se ta nikoli dovolj ne posuši, razen če jih daš še malo posušit. Sicer pa, odkar jaz kupujem Ariel in Dash v Mullerju, gre vse stran. Tam dobiš veliko bolj učinkovite praške in čistila, ker so delana za nemški trg.

NARA

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.