|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rozine
11.4.2010 16:54:39   
Reby
Ker nisem nikjer zasledila, našla pa ful receptov z rozinami (kašice), me zanima, pri katerem mesecu bi lahko otročku ponudila rozine?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rozine
11.4.2010 17:39:45   
mini86
js sm našmu jih dala tm nkje pri 8 mesecih-takrat naj bi tudi po denverjevem testu vadil z njimi pincetni prijem..
neki jih je pojedu, večinoma ma jih valja po ustih..

če bi jih dala v pecivo jih daš pomoje komot loh

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2010 18:11:05   
Goldy
Reby - naša jih je že ful dolg, mislim, da od enega 7 meseca. Jih ji pa dam kuhat zraven jabolk v kompot. 

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2010 18:19:06   
Čebel@
tudi moja user posted image jih je kmalu dobila v kompotu z jabolki in jih obožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2010 20:48:49   
Najaa
Jaz sem jih kar kmalu začela dajat v kompot zraven kuhat in pol je tudi pojedla v kašici s sadjem te rozine.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2010 9:01:40   
jakipaki83
Pri nas jih jemo že nelje og 6,5 meseca. V naribano surovo jabolko z ovseno kašo mu jih dam, da vse skupaj malo posladkam. Zaenkrat jih še skuham, da nabreknejo. Potem pa seveda pretlačim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2010 21:27:13   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - naša jih je že ful dolg, mislim, da od enega 7 meseca. Jih ji pa dam kuhat zraven jabolk v kompot. 

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tudi moja user posted image jih je kmalu dobila v kompotu z jabolki in jih obožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A tale kompot jim pol dajete za pit user posted image  Kaj pa sadje? Pojejo za obrok, al kako???

Hvala user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2010 13:57:02   
marjetica8

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

A tale kompot jim pol dajete za pit user posted image  Kaj pa sadje? Pojejo za obrok, al kako???

Hvala user posted image

Jst skuham kompot, poberem ven sadje in mu dam za pojest za malico, tekočino od kompota dobi pa čez dan za pit - ma ful rad!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2010 22:22:14   
soncica01
rozine naša pogosto dobi, prvič jih je dobila tam nekje pri 7-ih ali 8-ih mesecih. Je pa res, da jih nisem nikoli kuhala v kompotu (dobra ideja, bomo poizkusili), dobi jih vedno zraven svežega sadja ko ima sadni obrok. Včasih ko pa jo moram malo zamotiti da recimo kaj naredim, jo dam v stolček za hranjenje in na krožnik nekaj rozin in potem kar sama jemlje eno po eno rozino in zadovoljno poje. Zgleda ji je všeč.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.