|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Roza
11.2.2011 11:37:06   
Netipa
Moja 2 sinčka imata full rada roza barvo....moj mož, če ga naslovim spoštljivo, pa dobi ob tem kar "alergijo"...dobesedno norca se dela....in jima pojasnjuje, da to ni barva za fante....ta velikega je že "pokvaril", ta mali pa je še vedno velik fan.....
Jaz temu svojemu gospodu nevem več kako objasnit, da dela fantoma full škodo, ko jima vsiljuje te blesave "omejitve" in zastarele stereotipe user posted image
Help wanted!!!!!

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 11.2.2011 13:32:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ROZA
11.2.2011 11:40:41   
lananai
Sorry, ti ne vem kako pomagat, ker meni roza barva skor niti za punce ni, kaj šele za fante. user posted image

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2011 11:51:46   
Netipa
ma da me ne boste prepričale, da ima mož celo prav??? user posted image user posted image user posted image hehe...no way user posted image

pa ne govorim o oblekah.....jima ne kupim nič roza (čeprav imajo zelo lepe roza majčke za fante in moške).....je pa zadnjič tamali pri frizerki izbral roza pramenček user posted image pa lani ta velik tudi user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2011 12:22:32   
Poka
Ne :) roza ni za fante :))) Pri tamalih je to drugače, bolj bi me skrbelo za odrasle :) In ko vidim odrasle moške v roza majčkah, me tudi mine - moda gor ali dol..

Poznam enga fantka, ki se je vedno raje družil s punčkami, veliko je risal, s puncami so se pa šli frizerje... In enkrat smo se oblekli v ena oblačila in se šli lutkovno igrico - on si je izbral rdečo kapico. Potem me je še večkrat vprašal, kdaj se bomo spet v oblekice oblekli :) Meni je bilo malo smešno,ampak mali je pa bil vseeno zelo simpatičen in ful priden - zlat otrok...

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2011 12:32:57   
Netipa
pa ne noooooo user posted image
a čist nobena ga ne bo sšinfala??!!! user posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2011 12:57:24   
*miska.mcc*
obozujem roza in vse njene odtenke in pododtenke. in sem ful vesela, da imam po dveh fantih punco, nad katero se bom lahko rozaživljala. user posted image
sorry, tukaj tudi jaz drzim s tvojim predragim.
sicer pa moja 2 sinova sovrazita roza, tako da nisem imela kakih problemov.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2011 13:14:32   
Netipa
Tudi jaz imam roza punčko user posted image in fanta nista nič z moje strani forcirana v roza barvo...
Pa vzg. v vrtcu pravi, da so vsi fantki na roza udarjeni....govorim o 3 letnikih....
Ok, itak mu nismo pobarvali sobe v roza, ko je vriskal ob tej ideji in mu tudi nebi kupili roza kolesa itd itd....ne zdi se mi pa prav, da je ta njegov okus zasmehovan....ta velikega prav vidim kako mu je bedno, ko zdaj skupaj z očitom "zasmehuje" tamalega user posted image
Ma res ne štekam zakaj naj bi 3 letniku bila roza barva tabu?? user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2011 13:16:52   
Netipa
No, če ne bomo šinfale mojega moža, pa pogruntajmo kako naj v taki sitauciji reagiramo, da bo ok...Kako naj mu povemo, da si ne sme izbrati roza zadeve?

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2011 13:26:18   
kristinaj
jaz mojemu malemu 2 leti je star ne oblečem več roza, niti pižamce od tavelike ne, ker sam pove, da je roza za punce in modro za fante.... je pa tako, da si v glavo stavi roza obroč, pa špilčke, pa nohte bi si lakiral, če ne drugače z vodenimi in brado bi si bril :))))

mojga itak ne briga kako so oblečeni samo, da so, pa tudi če ma dve različni nogavici...

me pa ne moti če vidim kakšnega mulčka v roza puloverju ali majčki, seveda moški kroj.... lih bunde, kape, čevljev in hlač mu pa ne bi dajala, ker mi je mimo

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.2.2011 13:31:13   
Netipa
a to ste ga vi naučili, da je roza za punčke, modra za fantke al od kje mu to?

ma mojega 2 nimata nič roza, nič...ker ne smeta imet....in v obdobju "zakajčka" je to lahko zelo zanimiva tema user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2011 13:59:28   
Anonimen
Netipa, jaz se pa 100% strinjam s teboj ... naslednji korak pri tem predalčkanju bo pa, da so punce za v kuhinjo, moški pa za delo okrog hiše al kaj ... ma ne no ... ma sej ne rečem, da bi sedaj fanta v roza barvo oblačila skos, sam men ni absolutno nič narobe, če ima recimo punčka na sebi modro barvo (in naša jo ima velikokrat), fantek pa tut kako roza fantovsko polo majčko al pa vijola ali ciklam ... kaj pa vem ... zame je tut odrasel moški zares šele takrat taprav moški, ko si lahko brez zgražanja obleče roza srajco in jo tudi ponosno nosi.

(odgovor članu Netipa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.2.2011 14:04:30   
Netipa
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Netipa, jaz se pa 100% strinjam s teboj ... naslednji korak pri tem predalčkanju bo pa, da so punce za v kuhinjo, moški pa za delo okrog hiše al kaj ... ma ne no ... ma sej ne rečem, da bi sedaj fanta v roza barvo oblačila skos, sam men ni absolutno nič narobe, če ima recimo punčka na sebi modro barvo (in naša jo ima velikokrat), fantek pa tut kako roza fantovsko polo majčko al pa vijola ali ciklam ... kaj pa vem ... zame je tut odrasel moški zares šele takrat taprav moški, ko si lahko brez zgražanja obleče roza srajco in jo tudi ponosno nosi.

HVALA TI!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.2.2011 14:15:06   
ajataja
Ah povej svojemu možeku da je pač to samo eno obdobje in itak ga bo minilo.Jaz svojega 2,5 letnega sinčka v roza ne oblačim ker imam rozastega dost od dveh starejših hčerkic in sem res čist vse kupila novo za sinčka niti ene roza stvari mu nisem hotela oblečt pa mi je tud marsikdo rekel da za doma pa ja velja user posted image ima pa naš mali zdaj obdobje hello kittyuser posted image pač se ne moreš izognit če se 8 letnica vrti samo okrog tega in ker ima sestrica tudi posteljnino od hello kitty je tudi sinček hotel imet kitty na posteljici pa mu je sestrica dobrodušno odstopila za en tedenuser posted image pa je spal na kitty .

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.2.2011 14:41:37   
Hope2
Naš dvoletnik se večkrat odloči za roza barvo, če ima na izbiro več barv. Sicer nima nobene roza stvari za oblečt, niti kake roza igrače, opreme. Zadnjič smo šli po voziček, ga vprašam ali bi oranžnega ali modrega in pokaže na rozauser posted image . Mogoče ravno zato hoče roza, ker nima nič in mu je zanimivauser posted image . Sicer mu midva oba avtomatsko poveva, da je to barva za punčke in pač sprejme. Ne vidim v nobeni strani, da bi mu delala kako škodouser posted image . So mi pa kjut roza polo majčke za fantke, pa mož ima roza srajco in vijola srajco, tudi kravato sivo/roza in pride zelo elegantno in nič ženstveno- vse je kroj, tudi odtenek barve in seveda kako to moški nosi- za kakega debelega, malega ali preklastega dolgina si ne predstavljamuser posted image
Torej za otroke polo deška roza majca z kakim odštekanim napisom DA, kaka roza majčka z srčki, rožicami... NE, roza pramen las NE, roza voziček NE, čist roza hlače NE, hlače s karirastim odtenkom roza DA, roza čevlji ali superge NE... tako deljena mnenja pač imava oba z možem.

Lahko je roza, ampak še vseeno mora izgledat fantovsko ali moško

Da bi pa to bil korak k predalčkanju za moška/ženska dela, pa se mi zdi neumnost. Naš fant ima doma kuhinjo in vsak dan kuha- se igra, ima čistilni servis in mi pomaga čistit, pometat, spi z dojenčkom, skrbi za njega..... travo okoli bajte kosim jaz, on mi pomaga s svojo kosilnico. Bolj je to pristop staršev oz kaj otrok doma vidi, ne pa to da mu prepoveš roza barvo, ker je samo za punce.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.2.2011 15:19:32   
Netipa
ok! user posted image

a mi lahko ena prosim pove, zakaj pod mojim 1. sporočilom piše, da je bilo popravljeno user posted image ?
Malo sem LOST user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.2.2011 15:58:37   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Se mi ne da pisat, se pa podpišem. Naj jima bo všeč, kar jima pač je. Naš fant ima najraje vijoličasto, pa ne, da ga zato oblačim tako. Ampak mu je všeč. Vse risbice iz vrtca so vijoličaste. user posted image In mi niti na misel ne pride, da bi mu to preprečila. Je pa res, da reče, da je roza za punčke, pa hello kity za punčke...

< Sporočilo je popravil pety78 -- 11.2.2011 15:59:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.2.2011 16:03:31   
ZARA
Jst se podpišem pod COtiko user posted image . Tvoj mož naj pa zleze iz drevesa v 21. stoletje.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.2.2011 16:08:52   
Netipa
KONČNO user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.2.2011 16:18:30   
ada2
meni gre kar nekam na organ, ki ga na srečo nimam to predalčkanje z barvami.... že ko sem najmlajšemu oblekla oranžno majico so vsi govorili, da je punčka (no, malo mogoče res zaradi daljših kodrastih las), ko mu pa sivo-vijolični pulover oblečem je pa sploh zgražanje na celi črti... in zadnjič mi je celo 11 letni nečak rekel, da je miha punčka, ker ima vijolčni puloveruser posted image user posted image
jaz ne gledam na barve, mi gre prav na živce, da bi fantki morali samo modro nosit, kot mu gre na živce, če je punčka vsa v roza.

glede tvojega moža pa: moj je bil isti, potem pa sem mu možgane oprala in zdaj tudi on nosi roza srajcouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.2.2011 16:27:11   
Netipa
Pa kje ste bile dopoldan, ko sem si skoraj glavo zakopala v pesek!!!! user posted image user posted image

ADA, ALELUJA!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.2.2011 22:17:40   
ribica.
Moj fant je brez problema nosil roza trenirkine hlače, še prav pasalo mu je. Pa ne mislim zdaj nežno roza, ampak tisto živo pink, pa vijolične. Tudi oranžne, rdeče pa itak. Pa tudi rad ima roza barvno in ga ne omejujem. Če gre samo za barvo, mu pustim da se sam odloča (sedaj je star skoraj 5 let), edino če bi bil res punčkast motiv, potem se nekak ne bi strinjala. Sem zelo nasprotna, da se tako vleče meja med otroci in se nanje prenaša fobije staršev.

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.2.2011 20:59:33   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Jst se podpišem pod COtiko user posted image . Tvoj mož naj pa zleze iz drevesa v 21. stoletje.

Enako. Sploh se ne gre za cunje, gre za odnos. Nima se otroku kaj posmehovat, glede česar koli.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Roza
13.2.2011 8:15:09   
SaaS
Ah, po moje je to obdobje. Čez nekaj časa pa videt ne bosta mogla roza...
Jaz imam fante, tako da roza pri nas nimamo.
Se pa spomnim, da sem starejšemu pri 4letih oblačila eno vijolično majčko (fantovski model!), pa se je potem nekega dne spomnil, da je noče, ker je vijolična za punčke in ga bojo v vrtcu zafrkavali. Očitno mu je v vrtcu kdo kaj rekel..
Drugi zdaj pri 4letih nosi to majčko brez problema. Ta pa zadnjič ni hotel jesti mojih Hello Kitty bombonov, ker so za punčke. In ga bojo zafrkavali, da je punčka. Pa saj ne bomo nobenemu povedali, da si jedel. Ja saj vseeno, lahko kdo vidi... Starejši ji pa je jedel.
Skratka, kakor se kdo spomni.
Jaz pa pri samih fantih zdaj sebi kupujem roza cunje user posted image

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.2.2011 9:57:28   
StrawberrY
IZVIRNO SPOROČILO: Netipa

ma da me ne boste prepričale, da ima mož celo prav??? user posted image user posted image user posted image hehe...no way user posted image

pa ne govorim o oblekah.....jima ne kupim nič roza (čeprav imajo zelo lepe roza majčke za fante in moške).....je pa zadnjič tamali pri frizerki izbral roza pramenček user posted image pa lani ta velik tudi user posted image

O đizus, mene kap zadaneuser posted image user posted image user posted image . Že tako so mi te pramenčki grozni, naš me prav milo gleda, da mu potem rečem no pa si dej tistga plavga gor, sam zvečer glavo umit. Da mi pa za roza reče, uff.
Ampak jaz res tud roza barve ne maram. Mi je ogabna user posted image user posted image . Sem šla k prijateljici, ki je rodila hčerko. In sem edina od milijontavžentuser posted image obiskov prinesla stvari, ki niso bile roza. In je samo rekla hvala bogu.user posted image

Ne gre se pa tukaj za kakšno predalčkanje, kaj je za fante in kaj za punčke. Ampak naš otrok enostavno nima doma priložnosti, da bi sploh kje videl kakšno roza stvar, tako, da mu že v osnovi ni to barva ki bi si jo želel. Ima pa rad rdečo. Če greva skupaj v trgovino si izbira same rdeče stvari.

Aja, drugače pa rad kuha. In ima tudi kuhinjo doma. No zdaj, ko je malo večji ga je minilo. Upam, da ga bo še kdaj prijelo user posted image

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 13.2.2011 10:03:57 >

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?