|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rovus aquapower
30.4.2007 16:38:40   
moci
ga ima katera?
nam grozno smdi. po plesni ali ne vem čemuser posted image celega sem oprala (del z vodo), zamenjala filtre, pa še vedno grozno smrdi. tudi dišave ne pomagajo. sem jezna kot user posted image , da sem ga kupila. stran vržen denar.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rovus aquapower
30.4.2007 16:42:06   
Anonimen
Smrdi verjetno zato ker si prejšnjič ko si sesala pustila umazano vodo not. Pol res nagravžno smrdi. Jo moreš po vsakem sesanju očistit.

Če je pa nov pa tud smrdi. Ampak sam ene dvakrat, pol se razdiši.

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2007 17:13:35   
moci
ne, vsakič po sesanju vodo odlijem in operem posodo. pojma nimam, od kod smrad prihaja. ne iz posode, ker sem jo namakala v čistiluuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2007 17:29:50   
Anonimen
user posted image pol pa ne vem.

Pr men nič ne smrdi.

mogoče se je pa kje kaj zataknilo pa iz tam smrdiuser posted image

Jaz filtre zmeraj operem pol jih pa kar mal z mehčalcem za perilo namočim pa ful diši.

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2007 21:48:53   
moci
bom še to probala, ne vem zakaj mi tooook smrdi. vidim pa, da voda šprica po filtrih. samo potem je pa to ful dela. jaz imam sesalec, da bi imela manj delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2007 7:12:36   
honey
Jaz vedno po vsakem sesanju očistim posodo in vzamem ven filtre in jih operem pod tekočo vodo, nato pa pustim, da se posušijo. Ker enkrat tega nisem naredila (sem dala kar mokre filtre nazaj) in je bilo ravno tako, kot ti praviš - smrdelo je kot kuga. No, zdaj je pa o.k.

No, ko je pa že ta tema odprta, pa mene zanima, če se pri vseh teh sesalcih snema cev za sesanje, ko sesalec malo povlečeš za sabo? Ker meni gre edino to blazno na živce, ker ne mislim sesalca za sabo po bajti nosituser posted image  

< Sporočilo je popravil honey -- 3.5.2007 7:18:09 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.