|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rovus ali H2O
9.3.2006 22:24:41   
pety78
Odločam se za nakup sesalca, pa me zanimajo vaše izkušnje glede Rovusa in H2O. Kateri je boljši? user posted image

Hvala in lp!
Petra

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rovus ali H2O
9.3.2006 22:37:47   
Anonimen
Jaz se tudi še odločam za nakum enega ali drugega. Samo po moje je vseeno boljši rovus ker ima več filtrov H2O ima pa samo vodni filter če se ne motim. Pa rovus ima dosti več nastavkov. No ja pa še lepši je user posted image
Aja pa cena je pa mislim da enaka. Ne vem bo treba še mal premislit. Mogoče bo pa kakšen od teh dveh čez kakšne 3 tedne že cenejš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2006 22:47:43   
pety78
Aja, pa pri rovusu dobiš še sesalec za avto, pri H2O pa magično krpico....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2006 22:57:39   
Anonimen
Ja pa res menda!
Ja jaz krpico že mam in je suuuuuper....
Ne res vse se da spucat z njo pa brez čistill. Ja un mali sesalnik bi mi pa res prav prišel. Sam jaz bi ga pomoje mela kar u kuhinji (drobtine pa to, ja pa še user posted image ) k za avto po moje ni dovolj močan. No ja vsaj za mojga k pride parkat na leto na vrsto za čiščenje.user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2006 18:57:47   
india
Kakšna je pa cena za Rovusa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2006 19:04:02   
anitaz
Miska,smo ti ze enkrat nekje povedal user posted image  30.000 pride. user posted image

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2006 20:00:44   
india
Hehe, pa sem iskala tisto temo, a mi je ni našlo! Hvala!!!
Aja, ima pa Rovusa soseda, pa ga ful hvali, samo nje nisem mogla vprašat za ceno,ker bi potem blo takoj tisto :  a ti ga tudi moraš kupit??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2006 10:14:39   
pety78
Ma, js sem ga kar naročla. Kar bo, bo, če ne ga pa zapakiram in pošljem nazaj. user posted image

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2006 10:35:02   
india
Pety, prosim poročaj o kvaliteti in kako boš zadovoljna!user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2006 18:36:44   
pety78
Bom, ampak trenutno ga nimajo na zalogi, tako da bo malo dlje za počakati.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2006 21:46:57   
koala
Jaz mam pa tistega iz Interspara Hyundai pa je moj najboljši prijatelj, ker nič ne kiham, čeprav sem do zadj poleg vseh sesalcev "za alergike"

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.