Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rota virus...majko milo 22.8.2010 20:21:36
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja.... pri nas smo ga imeli že 2x, tamali tud bil v bolnici in nam je pošteno dal vetra. Zato popolnoma razumem in ti pošiljam
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 22.8.2010 20:28:23
|
|
|
|
viroza
|
U to pa je zalogaj. Držim pesti za vse skupaj,da se stanje čim prj pomiri.
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 22.8.2010 21:16:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
Drž'te se!
|
|
RE: Rota virus...majko milo 22.8.2010 21:34:39
|
|
|
|
Urska09
|
Uf, poznam. Zelo dobro. Ta starejši je bil 3 dni na infekcijski. Fasal ga je pri 2 letih. Nočna mora. Še 1 teden po prihodu domov se je ponoči zbujal in drl (ker smo bili lahko pri njem le čez dan, ponoči je bil sam). Tamalo smo dali pa cepit. Držite se in čim prej okrevajte.
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 23.8.2010 10:11:13
|
|
|
|
mala maja
|
poznana situacija in nič kaj prijetna en kupček za hitro okrevanje malih
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 23.8.2010 10:48:39
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 Uf, poznam. Zelo dobro. Ta starejši je bil 3 dni na infekcijski. Fasal ga je pri 2 letih. Nočna mora. Še 1 teden po prihodu domov se je ponoči zbujal in drl (ker smo bili lahko pri njem le čez dan, ponoči je bil sam). Tamalo smo dali pa cepit. Držite se in čim prej okrevajte. No hvala bogu, da so prišli k pameti in lahko zdaj eden od staršev biva z otrokom. No, držim pesti, da jih danes dobim domov.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 23.8.2010 10:49:38 >
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 23.8.2010 11:09:11
|
|
|
|
špelin@
|
Ojoj, kakšen vikend... Tudi jaz stiskam pestke za tvoje, da pridejo čimprej zdravi domov!!!
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 23.8.2010 11:51:24
|
|
|
|
kalbo
|
Ja, čeprav danes naša prinčipesa drži mulo, ker gre domov. Bolniška vzgojiteljica jim je prinesla igrače, zdaj se pa muli, ker mora domov...ženske, kaj čmo Ma sej ni blo tko hude sile, če bi moral pa sami not ostat bi bla pa kriza ja.
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 23.8.2010 11:57:12
|
|
|
|
mala maja
|
ma na infekcijski so tako zlati, da še nikoli nikogar niso ven vrgli(pa smo praktično bili par let kuhani in pečeni tam) Jaz sem sicer nazadnje ko je imel tamali polsbšanje astme mogla prespati na stolu, ampak podil me pa nihče ni. še sestre so mi kosilo prešvercale , čeprav mi ni pripadalo. No samo da greste domov
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2010 14:08:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 23.8.2010 16:10:30
|
|
|
|
CatJa
|
Naš je bil 4 dni samo na infuziji + dva dni rehabilitacije, tako da 24urno bivanje ni taka panika, so jo kar vredu odnesli
|
|
RE: Rota virus...majko milo 23.8.2010 16:23:57
|
|
|
|
kalbo
|
Ja, vem, so mi sestre povedale, da lahko to traja tud 10 dni. Mali jo je najlažje odnesel in šel po 24 urah domov. Starejša dva sta bla pa not eden od petka, drugi pa od sobote, pa do danes, ko jih mam končno doma. Čez osebje pa itak nimam kej rečt. Na infekcijski sem že sam kot otrok preživel skoraj cel mesec, pa so ble tudi takrat sestre in zdravnice prijazne in zdaj ni blo nič drugače.
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 21.10.2010 10:17:28
|
|
|
|
Julija08
|
Sem videla kako je izgledalo pri kolegici, ki ima 2 sina. Oba končala v bolnici...jaz sem tamalega raje dala cepiti...
|
|
|
|
RE: Rota virus...majko milo 21.10.2010 10:44:55
|
|
|
|
HuAnita
|
Mi smo tudi to dali skozi, huje je bilo pri takrat 9-mesečmenu sinku, jaz itak nisem smela zbolet , atija se je izognil rota, je pa moja starša tako zdelalo, da sta bila 3 dni + noči ves čas na wcjih - HB imata v hiši 2 stranišči Čimprejšnje okrevanje...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?