Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rori dirkalnik - risanka 19.5.2008 14:59:58
|
|
|
|
honey
|
Naš ima zdaj manijo čez vikend, da gleda Rorija - tisto formulco. In je bil včeraj ves nesrečen, ker smo ga prespali . Ali mogoče kdo ve, se da dobit kje DVD-je z Rorijem ali je samo po TV? Ker je res navdušen nad njim. Mene pa tudi že glava boli od Mojstra Mihata . Ja, pa rabila bi sinhronizirano risanko, seveda. Včasih si mislim, da je bilo kar v redu, ko smo imeli videorekorder, si lahko vse to posnel s TV-ja. No, saj vem, zdaj bi tudi lahko, ampak nimamo DVD-rekorderja.
|
|
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 1.9.2008 13:30:42
|
|
|
|
Li Ann
|
Mi smo pa že kupili 3. DVD na DVD je 5 epizod!!! najrajši pa pojemo karaoke pesmico
|
|
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 1.9.2008 16:23:14
|
|
|
|
tabi
|
LiAnn smem vprašat kje ste kupili Rorija DVD ker jst ga še nikjer nisem našla
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 2.11.2009 9:09:48
|
|
|
|
metaraketa
|
v baby centru imajo rorija. vsaj mi smo ga tam kupili. lepo gledanje:)
|
|
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 2.11.2009 10:32:37
|
|
|
|
endrina
|
Jaz sem zadnjič te dvd videla tudi na pošti. A nimaš nikogar, da bi ti jih presnel?
|
|
|
|
RE: Rori dirkalnik - risanka 2.11.2009 10:38:23
|
|
|
|
valerija77
|
Jaz imam presnete 4 dvd-je Rorija, ker je naš tud čist nor nanj. Sem ga pa iz Partisa potegnala dol
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?