|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Romer - Avstrija
8.3.2006 8:54:28   
pika_b
Pozdravljene!

kupujem avtosedež Romer King TS Plus od 9-18kg. Zanima me kakšna je cena tega sedeža v Avstriji. Baje jih imajo v Toysu in XXXLutzu. 

Hvala za pomoč!!!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Romer - Avstrija
8.3.2006 9:02:03   
bombonček
Ista cena kot pri nas.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2006 13:59:32   
damjan1909
Poglej še po internetu na Oamtc stran (podobno kot pri nas AMZS) in sicer v SHOP. Jaz sem tam dobilpoceni romer duo isofix-a in sicer z apol cene kot pri nas (sicer je bila akcija).

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2006 18:09:28   
Maco
Mi smo ga kupili v Toysu (v Villachu) in sicer je bila cena 170€ (znižana z 200€). Pri nas je tak isti v Baby centru cca. 57.000 SIT. Je pa to že ta nov model oz. te ta novi materiali.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2006 20:24:18   
CORNY
V Avstriji so zagotovo cenejši! Poglej v Kiki ali pa v XXXLutzu. Mi kupujemo Duo Plusa ki je pri nas 87.000 sit, v XXXLutzu ga bomo dobili (niso imeli barve na zalogi, zato ga čakamo) za 64.000 sit user posted image ! Mislim da je to velika razlika. Najceneje smo ga našli v Leiner-ju, kjer imajo na to ceno (do 11. marca) še 10% popusta na zalogo. Naše barve na žalost niso imeli.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2006 10:03:59   
Anhelo2
V avstriji cenejši!! XXL Lutz 205 Eur ( cca 48.000 ) Tukaj isti z enakim blagom 58.000.

LP

(odgovor članu CORNY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2006 20:21:47   
gas
Mi smo ga naročili preko ebaya.

Romer Verona highline, v babycentru 61.000 sit, preko nemčije cca 35.000

Se ga pa da še za kakšne 10 eur cenejše dobit.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?