Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 7:28:42
|
|
|
|
Afnica
|
Počakaj kakšno minutko. Rdeče se spremeni v popolnoma belo ali pa v belo na kateri je črtica.
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 7:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem gledat.
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 8:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim da si ga preveč namočila. upam da si kupila 2 :) jaz bi naredila šeenkrat, pa daj res 4 kaplice urina gor al tok k piše.
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 11:12:56
|
|
|
|
kapica
|
Kupi se en test in znova poskusi, da bos sigurna.
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 13:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bom zdržala do zjutri, a mislite da ga lahko tudi popoldne naredim?
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 13:42:29
|
|
|
|
kapica
|
ja lahko. Hitro pejd in porocaj.
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 14:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Romed test ni dober, jaz sem bla noseča, pa se je kr en zmazek pokazal. Celo kontrolno okence je blo rdeče. Priporočam Baby check mini.
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 14:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj če bi znala bi vam slikco gor prilepla, pa bi lahko razsodle, sam je ne znam pomanjšat.
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 14:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 14:33:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Pojdi na stran shrani.si, naloži svojo fotko in potem klikni Dodatne možnosti, obljukaj Zmanjšaj in izberi 320 pik. Potem klikni Pošlji datoteko, nakar skopiraj Kodo za forum in jo prilepi sem v svoj post. Upam, da bo šlo. Romed gre meni tudi na živce, mi je pokazal rahlo črtico, ko je bila ovulacija .
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 14:56:21
|
|
|
|
teri
|
Pejdi v lekarno in kupi nov test.To bo še najboljše in če lahko počakaš ga narediš jutri zjutraj.Saj če si noseča ne bo zginlo .Pa upajmo na -poročaj!
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 15:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 15:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejž po BC mini, tale Romed pa v kanto vrž!
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 7.11.2006 15:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Mala zdajle spi, ne morem nikamor, mi ga bo dragi prinesel ob 16.30 ko pride iz službe, sam ne vem če ne bo skušnjava prevelika in ga bom kar dans naredla, če ne bo prej prišla.
|
|
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 8.11.2006 11:36:42
|
|
|
|
kapica
|
Anonimna a si naredila test in kaksen je rezultat. Prosim povej, sem postala radovedna .
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 8.11.2006 12:02:00
|
|
|
|
lana38
|
Tale Romed je po moje kar negativen, kajti tista prva črtica je čisto drugačne barve od onega zmazka. Če gre za , sta obe črtici enake barve, samo odtenek druge je lahko bolj bled, če je premalo hormona. LP
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 8.11.2006 12:33:39
|
|
|
|
sonchek
|
no.... ...vse nestrpne čakamo, da ti čestitamo.... dejmo poročat....
|
|
RE: Romeed rezultat (prosim pomoč) 9.11.2006 12:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj punce se oproščam, ker sem vas tako dolgo pustila čakat. Ima lana38, kar prav. Tudi drugi test je bil negativen. Pa še je danes prišla, tako da se poslavljam. Saj dvakrat nam pa res ne more ratat v prvo, a ne? Se bo treba še malo potrudit. Hvala vam ker ste mislile na mene.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?