|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Romed Zmedena ???
25.9.2005 15:23:31   
Anonimen
danes zjutraj sem naredila test za nosečnost (ROMED). Na navodilih je pisalo, da moraš trakec pomočiti v urin, če sta 2 črti nosečnost DA, če je ena,NE. Pri meni sta se pojavili dve črti, ena je bila tanka močno roza, druga spodnja, ki naj bi kazala nosečnost, pa širša in belkasto roza; vse skupaj je zgledalo malo čudno. Zanima me, če to pomeni, da sem noseča, ker sama nisem najbolj prepričana. Prosim, za vaša mnenja, če veste o tem testu kaj več. Hvala Vam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Romed Zmedena ???
25.9.2005 15:30:10   
kapica
Jaz tega testa se nisem delala, ampak kolikor vem da ne glede na to kako mocna je druga crtica, pomeni to nosecnost.
Upam, da si to zelela, jaz ti cestitam in zelim cimlepso nosecnost!!!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2005 15:32:41   
Anonimen
Ta romed je ful čuden. Pri men je blo tko, da je bil prostor med obema user posted image čist roza, ta druga user posted image je bila vidna, svetlo roza, ampak tako zelo švoh, da si jo komaj porajtal! Bila pa sem noseča!
Je pa res, da sem delala tud Baby check, ki je boljši, stane 700 SIT, pa sta dva testna listka notri. Probi še s tem, pa boš vidla.
Je pa načeloma tako, da če nisi noseča, se vidi samo ena črtica, če pa sta dve, pa si, pa čeprav je druga čist rahla!
A sem bla dost razumljiva? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2005 15:41:47   
Anonimen
ja definitivno si želim user posted image ,....ampak sem cist zmedena glede tega testa ROMED. In ful čudno je bilo vse se je obarvalo roza, potem je zgoraj bila močna roza črtica spodaj kjer naj bi kazalo nosečnost pa je nastalo širše bledo roza polje,...zdaj pa ne vem,,...morda bi se tam znotraj morala pokazati črtica,...ne vem - res bo verjetno najbolje, da grem jutri kupit se BC in CB.

Hvala vam vseeno za odgovore in upam, da kmalu dobim jasen pozitiven rezultat :),....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2005 13:49:19   
DrejcDrejc
Jaz sem delala Romed test takrat, ko še nisem bila noseča, pa je izgledal tako čudno, da res nisem vedela, kaj naj si mislim - cel trakec je bil spackan v roza barvi. Tako da ga potem nisem nikoli več uporabila. Meni je Baby check mini zakon, lepo pokaže, nič se ne spacka, ni drag, pa še dva dobiš v paketu.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?