|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Romanca na delovnem mestu
29.10.2006 19:34:15   
Anonimen
Ob predpostavki: oba samska, tesna sodelavca, v enakopravnem položaju (nihče nadrejen nobenemu).

Se obnese?
Bi se šli?
Zaplete odnose v kolektivu?
Je vredno tvegati?
In kaj potem...če/ko romanca zbledi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Romanca na delovnem mestu
29.10.2006 19:39:20   
Anonimen
Ja, seveda je vredno poskusiti. Je pa bolje, da ostali tega ne vejo, dokler ni zveza kolikor toliko trdna. Pri nas sta dva naredila tako in sta zdaj par že kakšne tri leta. Prve pol leta  za to nismo vedeli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2006 19:53:38   
nuala
Jaz bi poiskusila; najbrž se tudi že toliko poznata, da veš, kaj lahko pričakuješ, če bo romance hitro konec.
Je pa težko biti z nekom, s katerim delaš; vidiš vse njegove napake, tudi poslovne ( ki jih v "navadni vezi" ne poznaš ) in imaš ga na očeh in v bližini 24 ur na dan.
Po drugi strani pa, če nekoga spoštuješ in občuduješ kot poslovnega partnerja, sodelavca je to že dober začetek veze .

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2006 20:00:29   
Sita
Zakaj ne?

Vse življenje je tveganje - tvegamo že s tem, ko se rodimo.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2006 20:38:16   
Marogica
Se obnese? Ja
Bi se šli? Sem se šla.
Zaplete odnose v kolektivu? Ne.
Je vredno tvegati? TO mora vsak zase vedeti
In kaj potem...če/ko romanca zbledi? Ne vem, sem šla prej v drugo firmo.

Vsekakor pa produktivnost na delovnem mestu zraste. Garantirano in preverjeno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2006 22:52:40   
mojamura
če sta samska pa zato ni kakšnih drugih tehtnih ovir....potem ne vem zakaj se ne bi spustila v to....kaj pa maš sploh zgubiti. torej: go 4 it!user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2006 0:39:29   
Anonimen
Točno tako sva se spoznala midva s Kamikazo. user posted image user posted image user posted image

No, ko sva se spoznala, sem bila jaz še poročena, ampak moj zakon je že takrat obstajal samo še na papirju. Po nekaj mesecih je šel zakon popolnoma v 3 p.m. in potem ni bilo dejansko nobene ovire več. Prej pa nisva imela nič. Samo gledala sva se in delala skupaj. Res. user posted image

1.) Pri nama se.
2.) Se še grem.
3.) Nama jih ni (šefu pa). user posted image user posted image user posted image
4.) Pri meni je bilo.
5.) Potem se pa zaljubiš (kakor jaz zdaj). user posted image user posted image user posted image  JOKE!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2006 8:08:49   
paris
Ne vidim kakšnih posebnih ovir. Probaj, pa boš videla!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2006 10:03:21   
Zahi
Vprašaj se takole.. kaj če NE funkcionira.. ?

Kako biš potem živela s takim sodelavcem, ki te npr. razočara, vsak dan v službi?

Si res želiš uničiti službo s kako tako romanco?..

Škoda.. najdi si kakega izven službe.. službo pa pusti na miru.. naj bodo privat stvari ločene od službe..

kaj če se začne kaj govoriti za tvojim hrbtom? .. kaj če bo izvor tega ravno tvoja romanca?.. res se ne splača..

sam pa še nisem probal tega.. in tudi nikoli nebi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2006 20:53:17   
nina6
Po pravici povedano, ne razumem prav dobro takšna vprašanja. Ko te odnese, te odnese. Takrat ne sprašuješ ali naj poskusiš ali ne. Ampak se stvari odvijajo same.
Tudi jaz sem se zaljubila v tipa iz službe. Sva 8 let živela skupaj, šla narazen in še vedno delava skupaj. Celo z njegovo novo izbranko. Zaenkrat vse lepo teče, čeprav se redko vidimo.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2006 13:33:09   
nejar
Jaz pa nisem bila nikoli za glede takih razmerij. Delala sem v zelo mladem kolektivu pa je bilo tega kar dosti pol so se pa razšli pa je bilo tako smotano delat z njimi, saj se niso pogovarjali potem se še ostali nismo smeli pogovrjat.
Ne vem, če bi bila pripravljena z nekom delat in potem imet neko razmerje, se mi zdi, da je vse skup preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?