Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Romanca na delovnem mestu 29.10.2006 19:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda je vredno poskusiti. Je pa bolje, da ostali tega ne vejo, dokler ni zveza kolikor toliko trdna. Pri nas sta dva naredila tako in sta zdaj par že kakšne tri leta. Prve pol leta za to nismo vedeli.
|
|
|
|
RE: Romanca na delovnem mestu 29.10.2006 19:53:38
|
|
|
|
nuala
|
Jaz bi poiskusila; najbrž se tudi že toliko poznata, da veš, kaj lahko pričakuješ, če bo romance hitro konec. Je pa težko biti z nekom, s katerim delaš; vidiš vse njegove napake, tudi poslovne ( ki jih v "navadni vezi" ne poznaš ) in imaš ga na očeh in v bližini 24 ur na dan. Po drugi strani pa, če nekoga spoštuješ in občuduješ kot poslovnega partnerja, sodelavca je to že dober začetek veze .
|
|
RE: Romanca na delovnem mestu 29.10.2006 20:00:29
|
|
|
|
Sita
|
Zakaj ne? Vse življenje je tveganje - tvegamo že s tem, ko se rodimo.
|
|
RE: Romanca na delovnem mestu 29.10.2006 20:38:16
|
|
|
|
Marogica
|
Se obnese? Ja Bi se šli? Sem se šla. Zaplete odnose v kolektivu? Ne. Je vredno tvegati? TO mora vsak zase vedeti In kaj potem...če/ko romanca zbledi? Ne vem, sem šla prej v drugo firmo. Vsekakor pa produktivnost na delovnem mestu zraste. Garantirano in preverjeno.
|
|
RE: Romanca na delovnem mestu 29.10.2006 22:52:40
|
|
|
|
mojamura
|
če sta samska pa zato ni kakšnih drugih tehtnih ovir....potem ne vem zakaj se ne bi spustila v to....kaj pa maš sploh zgubiti. torej: go 4 it!
|
|
RE: Romanca na delovnem mestu 30.10.2006 0:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno tako sva se spoznala midva s Kamikazo. No, ko sva se spoznala, sem bila jaz še poročena, ampak moj zakon je že takrat obstajal samo še na papirju. Po nekaj mesecih je šel zakon popolnoma v 3 p.m. in potem ni bilo dejansko nobene ovire več. Prej pa nisva imela nič. Samo gledala sva se in delala skupaj. Res. 1.) Pri nama se. 2.) Se še grem. 3.) Nama jih ni (šefu pa). 4.) Pri meni je bilo. 5.) Potem se pa zaljubiš (kakor jaz zdaj). JOKE!
|
|
|
|
RE: Romanca na delovnem mestu 30.10.2006 8:08:49
|
|
|
|
paris
|
Ne vidim kakšnih posebnih ovir. Probaj, pa boš videla!
|
|
RE: Romanca na delovnem mestu 30.10.2006 10:03:21
|
|
|
|
Zahi
|
Vprašaj se takole.. kaj če NE funkcionira.. ? Kako biš potem živela s takim sodelavcem, ki te npr. razočara, vsak dan v službi? Si res želiš uničiti službo s kako tako romanco?.. Škoda.. najdi si kakega izven službe.. službo pa pusti na miru.. naj bodo privat stvari ločene od službe.. kaj če se začne kaj govoriti za tvojim hrbtom? .. kaj če bo izvor tega ravno tvoja romanca?.. res se ne splača.. sam pa še nisem probal tega.. in tudi nikoli nebi...
|
|
|
|
RE: Romanca na delovnem mestu 31.10.2006 20:53:17
|
|
|
|
nina6
|
Po pravici povedano, ne razumem prav dobro takšna vprašanja. Ko te odnese, te odnese. Takrat ne sprašuješ ali naj poskusiš ali ne. Ampak se stvari odvijajo same. Tudi jaz sem se zaljubila v tipa iz službe. Sva 8 let živela skupaj, šla narazen in še vedno delava skupaj. Celo z njegovo novo izbranko. Zaenkrat vse lepo teče, čeprav se redko vidimo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?