Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 4.5.2009 12:22:05
|
|
|
|
2.2.
|
koliko pa je stara. moja je dve leti in ima 24 št. pa mi še ne pride na misel da bi jo dala na rolerje
|
|
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 4.5.2009 12:33:48
|
|
|
|
Anonimen
|
To tudi mene zanima. Konec koncev še v vrtcu, vsaj našem, delajo selekcijo in tečaj organizirajo samo za tiste, ki gredo letos v šolo. Naša frača je stara dobrih pet let, pa smo ji prejšnji teden kupili rolerje in že super rola. Ampak grem glavo stavit, da še eno leto nazaj ne bi šlo.
|
|
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 4.5.2009 12:36:59
|
|
|
|
Moyca_
|
stara je 4,5 leta. Ima zelo malo nogico
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 4.5.2009 12:37:36
|
|
|
|
alička
|
Od znanke punčka je rolala pri dobrih treh letih in čisto solidno ji je šlo. Bom povprašala, kje so kupili rolerje.
|
|
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 4.5.2009 13:15:19
|
|
|
|
uursa
|
Glede rolanja je čisto odvisno od otroka do otroka. Naš je začel pri dobrih treh in letos pri petih že šiba za znoret - najraje se spušča v skate parku in si vedno več upa. Kolo npr. mu pa sploh ne "diši". Mislim, da ima še vedno najmanjše številke ROCES - take raztegljive. Mi smo jih kupili v Hervisu. Nič ni tudi narobe, če so številko večje.
|
|
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 4.5.2009 14:18:27
|
|
|
|
Naja31
|
Ima pa res majhno nogico. Ker moj sin je star 4 leta in ima nogo 29-30.
|
|
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 4.5.2009 17:35:21
|
|
|
|
bskrle
|
Tako majhnih nisem videla, kupite roces nastavljive pa dvoje nogavičke.
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 4.5.2009 18:07:09
|
|
|
|
Ribica **
|
Zakaj naj ne bi bili preveliki? Jaz imam ze odkar rolam vedno prevelike rolerje oz. vecjo stevilko, kot jo sicer imam Rolat sem se pa naucila z 8 stevilk prevelikimi rolerji. Ce so cist na knap tudi ni fajn, tako kot pancarji.
|
|
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 4.5.2009 19:50:36
|
|
|
|
Moyca_
|
sem kupila Roches od 25-29, pa so ji vredu, mogoče malo preveliki. Cena pa 70 € (imajo pa samo te v tej številki) Potem pa smo še malemu kupili ki ima nogo (star je 5,5 let) 29 Fila rolerje in sem ga vzela zraven, pa so mu bili vredu od 32-35 (malenkost preveliki) Tako da bo zdaj mir par let, ali pa tudi ne, ker so že celi pokrampani po prvem rolanju!!???
|
|
RE: Rolerji za punčko št. 24 5.5.2009 9:08:02
|
|
|
|
HuAnita
|
Najmanjši rolerji so od št. 25. Naša Capinka je bila stara 3 leta in nekaj m, ko se je začela rolati, v nulo je takoj zaštekala, šrekl se pelje bolje od mene... Takrat je imela nogico med 22-23, pa smo ji dali pač 25 in debele nogavice - smo jo samo 'za foro' postavili gor, ona je pa kar speljala... Meta. - tečaje rolanja svetujejo otrokom od 3. leta. Moj partner poučuje tudi to, pa se res vidi, koliko bolj spretni in motorični so še 3-letniki za razliko od kakih 7, 8-letnikov. Saj pravim, hči pri 4,5 letih raztura rolanje, Kmalu 3-letnika smo že tudi postavili na rolerje, ker je pač želel posnemati sestrico. Sicer se še ne zna poganjati, je pa stabilen - pomeni če ga postiskam, se lepo pelje v preži, ne pade...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?