|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rolanje
4.7.2005 9:13:39   
Katjusa3
Živjo vsem skupaj!
Mene pa zanima, če veste za kakšno dobro pot za rolat. Do sedaj smo ugotovili, da je najboljša od Martuljka do Rateč, bi pa šli še kam drugam. Vožnja po pločnikih in umikanje avtomobilom po mestu po mojem vzamejo ves čar rolanju.
Najbolje bi bilo, če je kje v okolici LJ., če pa je res fajn, se peljemo tudi v MB.
Hvala za predloge in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rolanje
4.7.2005 9:35:35   
baguSka
Plato - Jesenice.;)

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rolanje
4.7.2005 9:35:52   
ma-ja
Midva z :love: sva kar našla pot po Ljubljani. Odvisno s katerega konca si, ampak fajn je kar okrog obvoznice. Midva greva po Dunajski do WTC-ja. Če greš po ulicah od vzporedno z Dunajsko, ni skoraj nobenega prometa. Pri WTC-ju greš desno proti Jaršam in imaš celo dolgo pot brez semaforjev. Pred Jaršam lahko zaviješ desno ali pa greš do BTC-ja. Potem pa mimo žal in po cesti, ki gre mimo Soče nazaj v Bežigrad. Na koncu v Plavi laguni imaš pa še super slaščičarno, da lahko nazaj dobiš tisto kar si porabila.
Sicer nisem ne vam kako dobra v rolanju ampak ta pot mi je pa super. Ravno prav se razmigaš, ker imaš kar razgibano - po klančku dol, pol pa kar nekaj časa gor.

Ali lahko več poveš o tisti poti v Ratečah?

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rolanje
4.7.2005 9:36:10   
baguSka
Al pa: u Avstriji so baje ene hude proge. Sam jst še nism bla. Mogoče kšna druga kej več ve.:zmeden2:

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rolanje
4.7.2005 9:48:47   
Pupica
Katjuša ne vem od kod si vendar jaz mojo princeso naložim v vozek, pa greva skozi Jesenice do Plavža, tam pa zavijem zadaj za Savo in gremo do Hrušice. Ampak mislim, da tudi od Martuljka do Rateč ni slaba izbira, le meni je malo odrok, se vsak dan vozit tja.
Kaj pa okoli Bleda? To mi je bila včasih tudi priljubljena točka?

LP9nebesa

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rolanje
4.7.2005 9:58:16   
Anonimen
Kaj pa Lj barje?

Ob obvoznici po kolesarskih stezah in pločnikih je tud fajn, so že punce rekle, sam je ob obvoznici. Pa pol od Kosez proti centru po tisti kolesarski stezi. Je fajn in v senčki...Pa avtov ni.

(odgovor članu Katjusa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rolanje
4.7.2005 10:22:48   
Katjusa3
Hvala za predloge. Ja, tele kolesarske po Lj me že dolgo vlečejo. Bo za probat. A od WTC se do Jarš pride, a mimo rondoja, ali kje med bloki? Sva že včeraj kar pri Bauhausu hotla avto pustit, pa tam okol in vidim, da ne bi veliko falila.
Ja, tista na Gorenenjskem je pa fina. Začne se že pred Martuljkom, se vidi s ceste. To je stara železnica, ki je dolgo nazaj vozila v Planico, so pobrali tire ven in asfaltirali.
Če greš čisto od začetka, potem pri železnem mostu v Martuljku moraš nekaj metrov počasi čez cesto, da prideš nazaj na pot, tam jim malo manjka. No, lahko pa pustiš avto pri smučišču v Martuljku, tam s ceste med hiše zaviješ. Potem pa rolaš do Kr Gore, tam čez mesto (najbolje po levi strani, mimo Hotela Lek, pa prideš v center), potem je pa en hrib, kjer je slab asfalt (pod žičnicami), ampak najprej je pa skoz fajn. Prideš čist do Rateč. Na poti so vozički, pa kolesarji, avtov ni. Vmes je tudi lokal, mislim, da Pehta. Men je fajn, mal je gor pa dol, ampak ne velik. Potem pa nazaj, mal naprej od KR Gore imaš spet kolesarsko postojanko, ali kako že piše. Tako, da za žejo pogasit je poskrbljeno, ti ni treba vode sabo nosit.
No, zdej sem pa naložila, a ne? V tem času bi že kakšen km prerolala.Upam, da ti je jasno, drugače pa kar vprašaj.
Lep dan še naprej
Aja, pa še to: Ker prideš po isti poti nazaj, si lahko hitrejši člani družine dajo duška, počasnejši, ali pa otrok s kolesom pa zadaj, itak se srečajo.

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rolanje
4.7.2005 10:25:37   
baguSka
Odlično. Tole bomo šli pa 1x sprobat. Hvala.8)

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rolanje
4.7.2005 10:31:37   
Anonimen
Mi2 s fotrom rolava od nas (Šiška) do bajerja, tam po kolesarski stezi do ZOOja, tam sicer potem rolava po pločniku do Tivolija, lahko pa greš čez Rožno dolino, čez Tivoli (ali pa do Prešernove in tam potem) in po Celovški nazaj domov. Ena ura :)

Drugače pa se da rolat tudi od Izole(?) do Kopra po tisti kolesarski stezi ob morju in cesti. Samo zdaj je najbrž ful gužva:zmeden:

lp,:fis:

(odgovor članu Katjusa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Rolanje
4.7.2005 10:33:45   
baguSka
:bravo: za tvojga atija!!!!

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Rolanje
4.7.2005 10:36:28   
Anonimen
Če pustiš avto v BS3 ali pri WTC-ju, greš do obvoznice in zaviješ desno proti BTCju. Pelješ se po kolesarski mimo reondaoja vse do BTC-ja, al pa greš že prej pri križišču za Tomačevo v Jarše. Če grež iz BTC-ja pa greš lahko še dlje kot do WTC-ja mislim, da prideš do verovškove, pol pa lahk greš po verovškovi po pločnikih in kolesarski skor do dna pa prečno poskusi pridet na Dimičevo in od tam mimo POPtv-ja skoz rondo ali čez Žale od zadi v Jarše pa pol skoz Jarše ali ob obvoznici nazaj v BTC.
Preverjeno kul, sem že delala te ture.

(odgovor članu Katjusa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Rolanje
4.7.2005 10:42:07   
Katjusa3
Ja, KP Izola smo tudi že sprobal. Ni toliko problem v gužvi, kot je v slabem asfaltu. Nekaj koncev vmes je tko naluknjan, da moraš zlo pazit, da te ne vrže, uživaš nič, pa še rolar se ti smil!
Ko prideš v Kp je pa fajn, tam ob obali se pripelješ čist do centra.
Res hvala za vse predloge, bova poskusla.
lp

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Rolanje
4.7.2005 10:58:24   
ma-ja
Katjusa3 od WTC gre kolesarska čisto do BTC (ali obratno), tako da lahko komot pri Bauhausu avto pustiš. Pot je ves čas ob obvoznici in zavije nad rondojem. V bistvu sploh nimaš občutka, da greš ob cesti. Ne vem, meni je super, pa sva že marsikaj probala po Ljubljani in mi je ta najbolj všeč. Sem pa res doma za Bežigradom in štartam direkt od doma. To je pa tud fajn.
Evo, mogoče se pa kdaj srečamo!!!

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!