|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rokice v ustih
24.5.2007 23:11:24   
martin
Zanima me kako ste vi doživeli pri otroku ko si je začel gristi prstke in jih dajati
v usta.
Imamo 4 mesečno hči in je zdrava spi ponoči po sedem ur skupaj in je čudovit otrok.
sin ima tri leta vendar on ni nikdar tiščal rok v usta,zato s tem nimamo izkušenj.
hči to počne zato ker okuša in spoznava okuse iz okolice-tako sem dobil razlago v domačem zdravstvenem domu- vendar hči včasih s tem pretirava in
moramo paziti da si rokico ne potisne pregloboko v usta. Vem tudi da otrok že
v trebuhu matere grize prste in podobno in da je to refleksen pojav.
Kupili smo že nekaj stvari za grizlanje iz lateksa.
Pa želim še od vas slišati kaj o tej temi. So napohodu prvi zobki? Bo to še trajalo?
Hvala za ogovore LP.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rokice v ustih
24.5.2007 23:16:05   
Čebelica - trot
Naš  user posted image ima tud skos rokice in prstke v ustih. Pa sem mu jih skoz ven vlekla. Pol so mi pa rekli, da naj kr pustim, ker s tem raziskuje svoje rokice.
Tko, da sedaj malo že toleriram, kar je pa preveč, pa ne dovolim.

Upam, da bo minilo.

Glede zobkov, sem pa tudi že jaz pomislila, star je 3,5 meseca, ker se tud velik slini, bomo vidli.

Lp

la la la

(odgovor članu martin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2007 23:45:35   
Zamima
 a ni to nekaj običajnega? sem mnenja, da to delajo če ne vsi, pa skoraj vsi dojenčki, seveda ji pustim, če si pa pregloboko porine pa sama pogrunta, da si dalj ne sme. user posted image  Pri nas je tudi čisto možno, da bojo kmalu zobki prišli. Ampak zdaj si že lep čas daje rokice v usta.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2007 4:44:24   
frufru
To je normalno, saj ima otrok največ živčnih končičev na jeziku ustnicah in prstih. Pa še zobki so na pohodu, samo pridejo pa ven okoli 6 meseca al pa še kasneje. Naš se slini kot trije polži skupaj že več kot 2 meseca, dlesni so vse napihnjene pri 2,3,4kah (ma prav bunkice) samo zobkov pa nikjer. Včasih si roko not stlači da bruhne. Pazi edino, da ne bo samo enega prsta sesala, ker to se pol težko odvadi.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2007 8:26:09   
bucka01
Martin
a potem je vaša user posted image  tudi januarska?
Tudi jaz imam doma 4m punčko ki si baše rokice v usta da ji slina kar do komolcev včasih steče in to je čist normalno tudi jaz čakam zobke moj sin je prva dva dobu pri 4m tukaj pri njej pa še nič ne kaže in tudi naša ima različne stvari za žvečit vendar so najboljše rokice.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2007 8:40:38   
Nogavica
Naša si tišči roke v usta nekje od 2. meseca naprej. Zobkov pri 6 mesecih še nima. Jaz ji pustim, naj raziskuje in uživa. Če si potisne pregloboko, včasih malo bruhne, pa nič zato. Pazim edino, da ne sesa enega prstka.
Pred nekaj dnevi je odkrila, da lahko v usta vtika tudi nogice user posted image .

To je vse normalno.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?