Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rok trajanja adaptiranega mleka 1.7.2012 22:42:24
|
|
|
|
Najin_pikec
|
Nič nisi pomešala, tud jaz sem to prebrala . Kaj pa če bi kupovala mlečne kašice, ki že vsebujejo AM?
|
|
|
|
RE: Rok trajanja adaptiranega mleka 2.7.2012 0:07:37
|
|
|
|
Monstera
|
Aja tko, nisem zasledila, tolk je vsega tam na polici da prov nisem vsega gledala, evo si bom jutri mal časa uzela :D Hvala
|
|
|
|
RE: Rok trajanja adaptiranega mleka 2.7.2012 5:49:58
|
|
|
|
olimia
|
Monstera- jaz sem svojega malega polno dojila in sem mu tudi raje kupovala kašice , ki vsebujejo AM in se mešajo z vodo. Tiste brez AM zo vodo mešane, naš ni hotel, včasih sem mu jih potem naredila z mojim mlekom. Od tistih, ki vsebujejo AM, pa sem najraje kupovala v DM od Humana ali pa Hipp - jih je imela najraje, pa še najcenejše so bile pred pol leta. Sem mu pa pri 9. mesecih dajala že kravje mleko 1/3 mleka, 2/3 vode in postopno pol pol do 11 meseca, potem pa samo mleko in sem mu mešala notri navaden rižolino, keksolino ipd. Malo se ''sprehodi'' med policami
|
|
|
|
RE: Rok trajanja adaptiranega mleka 2.7.2012 8:37:05
|
|
|
|
Nina00
|
Samo bodi pozorna, ker mlečne kašice, ki vsebujejo že AM, tako da jih potem mešaš le z vodo, večinoma vsebujejo tudi sladkor in razne druge dodatke. Vsaj nekaj let nazaj jaz nisem našla nobene, ki bi vsebovala le kašico in AM.
|
|
|
|
RE: Rok trajanja adaptiranega mleka 2.7.2012 14:46:25
|
|
|
|
Monstera
|
Aha dobro hvala, evo danes gremo v Leklerka pa bom tam počekirala. Mi že tko papcamo Hipp, pa zaenkat mu je vse dobr kar mu dam, pravi mali bajsi XD
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?