|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojstvo Žigca
1.6.2005 19:20:51   
zi&mm
Pozdravljene :nosecka: in mamice,

no, da vam na kratko in hitro povem kako je Žiga prišel na svet;
V četrtek 26/5 so mi pri pregledu dali 2svečki, da malo pospešijo zadevo, popoldan je začela uhajati neka čudna sluz, čez noč pa počasi voda in popadki; okoli 3-eh ponoči me :love: odpelje v porordnišnico, kjer naredijo CTG in pregled ter ugotovijo, da je čep še vedno not,voda mi sploh še ni ušla, da sem odprta le 1cm in da ni popadkov tako da so me dali na oddelek za vsak slučaj; no, zjutraj ob 6-ih pa se je začelo nekaj dogajat pa me spet priklopijo na ctg, ki spet ni pokazal popadkov ampak se babica vseeno odloči,da mi da klistir in odpelje v porodno sobo,kjer se bo ginekolog odločil kaj narediti; ob 8-ih me sprejmejo v porodno sobo, začnejo popadki in gremo hodit, 1uro sem hodila nakar mi je babica prebila, da mi je otekla voda, takrat so bili popadki že dokaj močni, odprta sem bila 2cm in seveda poklicali so mojega možeka :love: ;
med popadki sem bila malo lumpa :( in nisem poslušala babice saj sem ko je bilo treba dihat sem potiskala in obratno; ko pa je rekla, da je treba le še 10 popadkov predihat in bo :duda: na svetu, :) sem globoko vdihnila in začela pravilno dihat med popadki; babica je rekla, da vidi glavico in ker nisem verjela sem vprašala, če res pa mi je dala rokavico da jo potipam a kaj ko niti rokavice nisem uspela dati gor je prišel popadek in 2x sem fajn potisnila pa je bil ob 11:10 najin največji sonček Žiga na maminem trebuščku; takrat je mami :(( od sreče in veselja, ati pa ni mogu niti dihat; no ati mu je prerezal popkovino in zraven se je ves tresel od sreče;
Gin.me je kasneje malo zašil ampak ni kaj dosti šivov; v porodni sobi sem ostala še 2uri in se stiskala s svojim sončkom in njegovim atijem, bilo je kot v 9nebesa
To bi bilo o porodu; o bivanju v porodnišnici pa kdaj drugič; sedaj smo doma in se veselo cartamo, stiskamo, seveda tudi malo jokamo ampak imamo zelo lepo.:sloncek::sloncek::sloncek:

Pozdravček z :morje:

Mili & Žiga
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rojstvo Žigca
1.6.2005 19:27:01   
ZARA
Čestitke še 1x!!!
Lepo da si že doma...:bravo:

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rojstvo Žigca
1.6.2005 19:40:08   
superfly
Čestitke! Čim bolj mirne noči in čim več carkljanja.

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rojstvo Žigca
1.6.2005 19:52:47   
mojamura
Tudi vaši družini iskrene čestitke!!:bravo:

Uživajte!:rozica::duda::)

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rojstvo Žigca
1.6.2005 22:09:50   
Anonimen
Kar solze so mi stopile v oči, tako sem podoživela ta najlepši trenutek v življenju. Le da pri meni ni šlo tako hitro.

Veselo cartanje vam želim in se čimprej kaj javi.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu zi&mm)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rojstvo Žigca
1.6.2005 22:19:04   
Gina
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rojstvo Žigca
3.6.2005 11:15:55   
Aljakop
Mili

a je šlo? vse lepe čestitke:rozica::rozica::rozica::rozica: pa dosti crtanja s tvojim malim :love::duda::duda:
pa oglsi se kaj!

lp

alja

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rojstvo Žigca
3.6.2005 19:53:12   
zi&mm
Alja, jo šlo ja in kr :sloncek: od veselja; sej ne morem opisat kako se počutim 9nebesa

seveda se oglasim;

pozdraveček

Mili

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?