Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rojstva v Celjski porodnišnici 16.5.2006 18:00:18
|
|
|
|
*pepelka*
|
Mislim da ne, ker so to osebni podatki in jih ne dajo vsakemu. Tudi če pokličeš, ti bodo samo povedali ali je rodila, ne bodo pa ti dali podatka o otroku in poteku poroda.
|
|
|
|
RE: Rojstva v Celjski porodnišnici 16.5.2006 18:20:57
|
|
|
|
Jančika_
|
V Novem tedniku vsak teden objavijo seznam (vsaka porodnica, ki podpiše privoljenje, je na njem). Ampak je zamika kake tri tedne. Tudi na Večerovi spletni strani najdeš tak seznam, mislim, da je bolj ažuren.
|
|
|
|
RE: Rojstva v Celjski porodnišnici 17.5.2006 1:12:50
|
|
|
|
Imperial
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika Tudi na Večerovi spletni strani najdeš tak seznam, mislim, da je bolj ažuren. To v Večeru poznam, sam ga je tu pri nas mal težje dobiti v trafiki. No, hvala vsem za pomoč.
|
|
|
|
RE: Rojstva v Celjski porodnišnici 17.5.2006 7:56:13
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Kr tam na sprejemni v porodnišnico poklič al pa vprašaj direkt, če si kje blizu Celja, ti bodo povedali, če je rodila in kaj je rodila!! Imajo tudi poseben seznam za one s carskim rezom - vsaj tak je bilo, ko sem jaz spraševala za znanko.
|
|
RE: Rojstva v Celjski porodnišnici 17.5.2006 8:37:48
|
|
|
|
Jančika_
|
Imperial, mislim seznam na Večerovi SPLETNI strani. Malo pobrskaj po netu. Jaz sem enkrat nekaj iskala, pa mi je HuAnita posredovala link (sezname najdeš nekje med lokalnimi novicami). Zdajle ne morem iskati, ker mi mali skače po naročju in bi rad tipkal in je cel tečen, ker mu ne pustim...evo, se že dere . Bom potem poskusila, ko bo šel spat po kosilu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?