|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojstnodnevno darilo za bodočo mamico
8.2.2008 14:05:31   
ninataja
Pozdravljene.

Prijateljica bo v tem mesecu praznovala svoj rojstni dan in čez 2 meseca bo rodila.
Zanima me kaj bi bilo primerno po vašem mnenju za darilo? Naj bo darilo namenjeno izključno njej ali naj bi bilo v njem tudi uporabna vrednost za dojenčka? Je pa to njen prvi otrok. Voziček in posteljico že ima izbrano in ju v kratkem dobi. Kaj bi bil po vašem mnenju zadetek v polno oz. kaj bi si ve želele v takem primeru? Hvala že vnaprej za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rojstnodnevno darilo za bodočo mamico
8.2.2008 14:09:49   
Hans
Ko sem jaz hotela kupiti prijateljici za poročno darilo nekaj za otroka - bila je noseča so mi povedali da se to ne sme, pač stara vraža.
Sicer pa bo za kupovat za otroka še čas, sedaj kupi nekaj samo zanjo, nekaj za njeno razvajanje.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2008 14:11:06   
Anonimen
Izključno namenjeno njej. Po moje bi morali tudi obiski, ko pridejo gledat doenčka prinesti darilo mamici. Tudi rojstni dan otroka bi morala praznovati mama in mama dobiti darilo user posted image user posted image user posted image

Ne....brez heca....res mislim, da bo dobila še dovolj reči za dojenčka. Jaz svoji user posted image sploh ne kupujem cot, ker mi jih vsi drugi nanosijo. Pa si včasih prav želim kaj luštnega kupit, ampak ima toliko cunj, da absolutno ne rabi.

Nekaj za dušo bodoče mamice kupi.

(odgovor članu ninataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2008 14:58:15   
Naja30
Jaz tudi mislim, da vsaj nekaj mora biti namenjeno samo njej. No, jaz sem za roj.dan dobila knjigo Nega matere in otroka in sem bila ful vesela, v bistvu je bilo namenjeno meni, da sem malo prebrala o nosečnosti in user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2008 15:15:01   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Nega matere in otroka in sem bila ful vesela, v bistvu je bilo namenjeno meni, da sem malo prebrala o nosečnosti in user posted image

Tega bi bila prav gotovo vesela vsaka bodoča mamica, še posebno ker pričakuje prvega user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2008 15:21:06   
Una
Za prijateljičin rd kupiš tisto, kar je namenjeno njej, itak boš imela čez 2 meseca možnost kupiti še za dojenčka. 

LP, Una

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2008 15:26:09   
Hans
Nega matere in otroka
,

to je res super knjiga ali pa Pušenjakova Nosečnost po tednih.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2008 15:41:43   
N _ B
Lahko knjigo, kot so ti že napisale pred mano. Jaz sem takrat dobila celoletno naročnino na reviji Mama in Moj malček.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2008 15:43:28   
Anonimen
  • masažo za nosečnice
  • steznik za po porodu
  • kremica za nosečnice
  • ...

(odgovor članu ninataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2008 15:51:06   
saskija
kremo od loccitance (v takšni srebrni škatli kot neka mast brez vonja bela), ki je za masažo trebuha in potem tudi lahko za masažo dojenčka- tudi za temenca, zraven sem priložila še malo brošurico o masaži dojenčka.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2008 16:02:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Nega matere in otroka in sem bila ful vesela, v bistvu je bilo namenjeno meni, da sem malo prebrala o nosečnosti in

Tega bi bila prav gotovo vesela vsaka bodoča mamica, še posebno ker pričakuje prvega .

glede na situacijo se mi zdi to primerno darilo, ja

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2008 17:30:10   
oktoberka
Js bi kupla neki namenjeno izključno njej.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2008 18:03:56   
saskija
sama sem dobila v nosečnosti: knjigo dojenje in materinstvo iz srca sem je bila zelo vesela.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.2.2008 18:16:44   
ninataja
Hvala vam.  user posted image  Tudi sama sem razmišljala o naročnini na kakšno revijo za starše.
Razmišljala sem tudi o tistih vrečah za sedenje (http://www.jabooz.com/modeli/bull01.html).
Če se pa še kdo spomni kakšnega predloga pa kar na plan z njim. Tiste ki ste že mame veste najbolje kaj pride mladi mamici v zadnjih mesecih najbolj prav.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2008 19:14:30   
Rozmarinka
Jaz pa predlagam masažo za nosečnice.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2008 19:42:35   
tinaaja
Men je ta blazina vsec, ker jo lahko uporablja ze zdaj pa pol tud
http://www.tikita.si/product_info.php?cPath=115_124&products_id=407

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2008 20:40:02   
Ajvy
Jst bi kupila darilo izključno za njo, saj je njen rojstni dan...otroček pa bo dobil ko se rodi, an e???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.2.2008 10:28:59   
ninataja
Knjigo Dojenje in materinstvo iz srca žal ni več moč kupiti že kakšni 2 leti (Založba Vele Novak). In tudi ponatisa te knjige ne bodo naredili.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.2.2008 10:53:45   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica
  • masažo za nosečnice
  • steznik za po porodu
  • kremica za nosečnice
  • ...

Jaz bi si želela masažoooooo

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.