|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojstni dan - kam na kosilo?
14.9.2006 12:06:33   
GATA
Ojla,

pred kratkim sem imela okroglo, sledila pa po še od moje mami, tako, da smo se odločile da bomo povabile nekaj ljudi na kosilo. Pa imam problem, ker gostiln kaj dosti ne poznamo. Imam 10 mesecev staro user posted image  in zato sprašujem vas če poznate kakšno gostilno ki ima:
- možnost previti user posted image
- stolček za user posted image
- sprejeti do 20 oseb
- ugodne cene
- dobra in količinsko OK hrana

Za to zadnje hočem reči, da smo bili povabljeni v začetku leta k Kimovcu, ki pa je bilo količinsko tako malo hrane, da sem dejansko šla lačna od tamuser posted image .

Smo iz okolice Ljubljane, bi pa najraje imeli kje čimbližje Ljubljani. Poznate kakšno tako gostilno?

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 22:10:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rojstni dan - kam na kosilo?
14.9.2006 12:37:32   
sašaš
Jurman.

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 22:11:12 >

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2006 14:21:44   
GATA
Ja sem pozabila povedat, da mi je na glavo prvo padel Jurman, pa me je svak "potolažil", da tam tud če maš rezervirano, ni nujno, da boš dobil mizo. Njemu oz. večji družbi se je to že nekajkrat zgodilo, pa so potem morali kar drugam iti. Sicer jaz sem bila tam že kar nekaj let nazaj in dejansko pojma nimam kako se zdaj tam stvarem streže. user posted image

A drugače imajo tudi za previjati user posted image ?

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 22:11:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2006 14:33:52   
Zahi
Jurman je v nedeljah načeloma precej zaseden ja.. ampak ure dobiš vedno mizo po 15-16h...

čez teden je stvar preprostejša.. pokliči tja.. omeni večjo število oseb in ti bodo rade volje prišparalikako mizo.

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 22:11:45 >

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2006 22:38:52   
GATA
Hvala za odgovore.

Ima še kdo kakšno drugo idejo kam iti?

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 22:12:02 >

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2006 9:15:50   
BarbaraE
Jamarski dom pri Domžalah ti je predaleč? Tam je imela moja svakinja za 40 let. Hrana dobra, postrežba dobra. Za stolček se moraš prej zmenit, za previt pa improvizirat v vozičku. Prostor za previjanje je v gostilnah prava redkost. In bi tudi jaz rada vedela, a je kakšna gostilna, ki to ima.

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 22:12:15 >

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2006 9:37:42   
GATA
Vseskozi me je že morilo, da sem pred dolgim časom videla nekje, da imajo informacijo če imajo za previjat pa stolčke, za vse tiste ki pa imate še kužke je tudi ta informacija, pa za invalide. Evo pa sem najdla user posted image
http://www.kulinarika.net/baze/lokali-spisek.asp?kategorija=01

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 22:12:29 >

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2006 9:42:48   
GATA
No tu so pa gostilne, samo ni kaj dosti informacij.... http://www.mojagostilna.com/

Barbara, upam, da bomo sedaj kaj našli user posted image , pa hvala za predlog.

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 22:12:47 >

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2006 9:48:32   
GATA
Za vse ki jih zanima za Lj. - Gostilna Jerinček ima tudi previjalnico - je na Jurčkovi v Ljubljani user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.10.2006 22:13:01 >

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
15.9.2006 14:18:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?