|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojstni dan
30.11.2005 22:34:33   
Anonimen
Ali vaše tašče in tasti vejo, kdaj imate rojstni dan? Mislim, konkretni datum. Me zanima, ker sem danes ugotovila, da je moj tast zame vedel samo mesec... dneva pa ne user posted image user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rojstni dan
30.11.2005 22:45:32   
Marogica
Ah, ne sekiraj se. Moj oče še vedno zamenjuje meseca junij in julij, ko gre za rojstni dan moje mame. Dan si je zapomnil. In to 40 let, pa sta srečno poročena.
Moja dva ne vesta, ker sta pokojna.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 22:51:02   
mamči
 user posted image user posted image  ja, moj oče tud nima pojma o datumih - a rojstni dan da maš user posted image  Ja pol pa srečno, pa bolj pridna bi lahko bila! user posted image . Tašča mi po tel. čestita, pa reče naj se kaj oglasi, bla, bla. Kot, da ne ve, kje smo domauser posted image . Pa si rečem, glavno da se je spomnila.....če pa se ne bi, pa tud bog pomagaj!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 22:53:22   
mamči
Sem pozabila pripisat, da bolj kot rijem globoko v "leta", manj so mi všeč tisti, ki me na to spominjajouser posted image . Sploh moj dragec ima vsako leto finte - ja, ja leta so tu. Mi gre na bru...

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 22:53:30   
rija
Deset let so se delali, da ne vejo. Letos pa so se čudežno "spomnili"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 23:27:03   
KODA
Tašča ve,za celo žlahto,kdaj ima kdo.user posted image
Tast,pa mislim,da še zase ne.
Našedva pa,spomnita se,samo voščita pa ponavadi z enotedensko zamudo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2005 7:29:07   
muki1
Jaz imam rojstni dan na njuno obletnico poroke, tako da tašča definitivno ve, tast pa še na obletnico pozabi, kaj bi še na moj rojstni dan ne. Pa zaradi tega ni kruh dražji, a ne? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2005 8:07:49   
iana
Tašča najbrž ve, ampak mi ne čestita, jaz pa njej tudi ne.Sem se nekaj časa trudila bit vljudna pa me je nekako minilo. Tasta pa nimam.
Se ni preveč za sekirat

Ne sam jamrat, naredi kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2005 8:12:01   
tanikaa
tašča že en mesec vnaprej išče darilo zame, tast pa niti svojemu lastnemu sinu ne vošči, ne da mi še meni. tast in tašča sta namreč ločena. moji doma pa nikoli ne pozabijo na naše rojstne dneve.

(odgovor članu iana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2005 8:28:45   
Anonimen
Moja tašča in tast vesta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2005 9:33:54   
Anonimen
A ti ves, kdaj imata tast in tasca rd?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2005 9:36:09   
Reja
Oba vesta in to ob vsakem srečanju z drugimi sorodniki tako ponavljata, da ve že vsa bližnje in daljno sorodstvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2005 9:44:39   
baguSka
Moje izkušne so pa take, da niti v moji familji noben MOŠKI nima pojma kdaj ma kdo rojstni dan. Še zase da se komi spomnejo. Ženski del je pa sevede druga zgodba. Men je blo to z moške strani že čist samoumevno, da takih stvari ne vejo, ker sem jim pač ne da na te stvari mislt. Ne pa vsi, da me kdo ne bo napadu. ;) Moj brat še za svojo mamo ne ve.. tko da ti je pol vse jasn. Aja pa moj lubi tud ne ve točn kdaj ma njegova mama. Men osebno je tud čist mem od enga zahtevat al si pa želet, da bi vedu kdaj mam RD user posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2005 9:46:34   
Anonimen
Zame še moj oče ne ve, še letnice ne, kaj šele mesec in danuser posted image , pa se niti slučajno ampak čisto nič ne sekiram. Za taščo pa nimam pojma, če ve ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2005 9:50:35   
tanaja*
Pri nas s(m)o pa kar pridni glede tegauser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2005 11:22:41   
Anonimen
Res ne vem. Mi sicer vsako leto čestitata in dasta kakšno simbolično darilo, npr. vrtnico (kar mi je zelo lepo, ker mislim, da je gesta pomembnejša od samega darila), vendar kolikor vem, ju vedno kakšen teden ali dan prej na ta datum spomni moj mož. Pa tudi, če mi ne bi čestitala, se ne bi prav nič sekirala, ker mi rojstni dan ni toliko pomemben datum.
Bolj mi je bilo hecno, da sta lansko leto pozabila na rojstni dan mojega moža, torej lastnega sina user posted image user posted image user posted image . Ampak ni bilo zamere, se zgodi tudi najboljšim.

PS.: Vem, kdaj imata tast in tašča rojstni dan.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 1.12.2005 11:24:15 >

(odgovor članu tanaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2005 12:13:10   
Anonimen
O joj user posted image jaz ne vem kdaj ga imata ona dva! Za nobenega od njegovih ne vemuser posted image
Evo jih bo potrebno povprašat in si zapisatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2005 13:04:08   
nejcko
Meni je bilo včasih tudi pomembno, da so se ljudje, ki naj bi jim bila blizu, spomnili na moj roj. dan, zdaj mi pa kratko malo dol visi in nobenemu ne zamerim, če ne ve ali pa samo pozabi.
Moja tašča in tast ne vesta za moj rojstni dan in mi nikoli ne čestitata. Zadnja leta pozabljata tudi na možev rojstni dan. Jaz vem samo za tastov rojstni dan, ampak jima vedno v imenu vseh nas čestita moj mož (njega pa spomni njegov mobitel, haha - na pamet itak ne ve).
Moja mama pa ima v glavi skoraj za celo žlahto podatke, torej se obvezno apomni tudi na roj. dan mojega moža.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2005 4:47:02   
Anonimen
Moja tast in tašča vesta, kdaj imam rojstni dan (no ja, vsaj za taščo sem ziher, pa mogoče ona potem tasta spomni user posted image ). Sicer nimam takega datuma, da bi si bilo težko zapomnit, po drugi strani je pa ravno v takem času, da marsikdo pozabi nanj, samo tašča in tast do zdaj še nista. Moram pa rečt, da jaz pa za njiju res ne vem, kdaj imata rojstni dan.user posted image  Groza! Moram si zapisat in se naučit.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.12.2005 8:45:11   
paris
Pri nas je pa tako, da moja mama pozabi kdaj mam rojstni dan, tašča pa nikol, a ni to zanimivo? Samo jaz se zaradi tega res ne obremenjujem! Briga me! user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.12.2005 18:05:37   
Gina
Pojma nimam. Najbrž ve. No, saj mi čestita vedno, po telefonu. Moj oče vedno pozabi. Spomni se s kakšnim dnem zamude in mi zapoje happy birthday. Samo se ne razburjam, meni je to zelo domače. PO pravici.....jaz tudi pozabim....za kak dan....včasih pri kom tudi za kak mesec.... Pa kaj, glavno da si doma čestitamo najbližji. Na tiste pa ne pozabim.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.12.2005 20:17:43   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Meni je bilo včasih tudi pomembno, da so se ljudje, ki naj bi jim bila blizu, spomnili na moj roj. dan, zdaj mi pa kratko malo dol visi in nobenemu ne zamerim, če ne ve ali pa samo pozabi.

Enako. Tudi sama pošiljam vedno manj čestitk. Pač tako pride. Radi se imamo pa kljub temu.

Se pa moj tast VEDNO spomni name. In vedno dobim lepo darilo - največjo bajadero, kar jih je! Letos celo tole največjo PLUS eno malo manjšo. Ker ve, da bajadero obožujem.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.12.2005 22:09:39   
Maček Muri
Ja, moja tašča in tast vesta. In tudi darilo dobim vsako leto. Kontra velja enako.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.12.2005 19:22:01   
Anonimen
Svašta. A kao da če ne vejo mojega rojstnega dneva, me pa ne marajo?
Popolnoma irelevantno vprašanje, za moje pojme.

(odgovor članu Maček Muri)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
4.12.2005 19:45:11   
melitkica
Moja tašča in tast zelo dobro vesta za moj rojstni dan. Moti me le, da vedno dobim darilo večje vrednosti in tega nočem. Nisem pa edina, ki ga tako obdarita, tudi do zeta sta taka. Jaz namreč nisem vajena velikih daril, sem zadovoljna z malenkostmi, najbolj mi je všeč, če dobim šopek natrgan na travniku (rojstni dan imam spomladi) ali lastnoročno izdelano čestitko ipd.

Bolj me boli, ker je moj oče skregan z datumi. Pa ne, da kaj pričakujem, le lepe želje in topel objem si želim.user posted image

Lp, Melita user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

oblačila
Lelly28 RR

Kaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?

shranim za naslednjega oz. nekoga v družini (40%)

podarim prijateljem (5%)

podarim ljudem v stiski (5%)

prodam na internetu (50%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!