Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim... 27.1.2007 11:08:11
|
|
|
|
arielca
|
V službi smo se letos odločili, da vsakemu, ki praznuje voščimo in mu nekaj podarimo. Ženske dobijo rožico (cvet), za moške pa nimamo idej. Buteljka nekako odpade (imamo nekaj zagrizenih športnikov, ki striktno ne pijejo), tako da zbiram predloge .
|
|
RE: Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim... 27.1.2007 11:16:45
|
|
|
|
anitaz
|
Kaktus To smo mi isto prakticiral za "naše"
|
|
|
|
RE: Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim... 27.1.2007 11:18:48
|
|
|
|
Timica
|
Bi mogoče lažje padla kakšna ideja, če bi vedela za kakšno službo gre. Bom predlagala nekaj pozornosti: obesek za ključ, pisalo, škatlica bonbončkov, CD,.... Ma res je težko za moške najt neko pozornost. Upam, da bo še katera kaj bolj izvirnega predlagala.
|
|
|
|
RE: Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim... 27.1.2007 11:20:48
|
|
|
|
soncece24
|
Čokolada je vedno lepo darilo - in 100% uporabno
|
|
RE: Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim... 27.1.2007 12:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Za moške tudi rožica. Imajo še žene kaj od tega. Pa saj je moškim tudi rožica všeč. A jim ni?
|
|
|
|
RE: Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim... 27.1.2007 12:39:55
|
|
|
|
tulip
|
Med, domač jabolčnik, košarica s suhim sadjem, paketek domačih sirov, dobra salama, vse lepo zavito in s čestitko! Je videt da je čas kosila....
|
|
|
|
RE: Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim... 27.1.2007 12:46:43
|
|
|
|
LuLu
|
Kaktus, kot je ena napisala... jaz sem ga letos atiju kupla za rojstni dan, s povdarkom, da sam za njega skrbi (saj itak niso težki za vzdrževanje). So take bolj moške rože, tudi kaktusi so bolj moški lahko. Npr. živi kamen... pa vedno drugačen kaktus, da ne bo naslednji kandidat vedel kaj bo dobil. Ne morem pozabit, ko je moj brat enkrat za rd dobil en velik šopek vrtnic. Solzne oke je imel in rekel, da je to res najlepše darilo, ki ga je kdaj dobil. In da tudi moški imajo radi rože...
|
|
|
|
RE: Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim... 6.2.2007 14:31:31
|
|
|
|
muška
|
Med, domač jabolčnik, košarica s suhim sadjem, paketek domačih sirov, dobra salama, vse lepo zavito in s čestitko! pol pa rajš dobim kaj od tega kot pa rožico No če imate športnike v firmi, tem pridejo vedno prav kakšne enerhijske čokoladicem pa energijski napitki, banane, suhe marelice,... to so stvari brez katerih moj mož ne gre nikoli na svoje športne pohode, aja pa pivo ima še vedno zraven
|
|
|
|
RE: Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim... 6.2.2007 14:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas so dali kar tako veliko skodelico, notri pa polno pistacij, lešnikov,....grickalic v glavnem. Jaz prav z veseljem uporabljam skodelico. Za ženske in za moške enako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?