|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Roemer - 4 položaji?
22.4.2008 11:15:44   
ThinkPink
Pred kratkim smo kupili avtosedež Roemer King Plus. V navodilih piše, da se ga da naštelati v 4 razl. položaje od sedanja za spanje. Ali sem jaz taki antitalent, da ga ne znam ali ima res samo 2 položaja - čist raven in malo, ampak res malo poležan?

Ima katera? Kako se ga da v ful poležan položaj?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Roemer - 4 položaji?
22.4.2008 11:20:44   
ljubljana
Mi ga prestavimo v 4 različne položaje. Ko primeš za roč pod sedežem (med otrokovimi nogami) ga stisneš toliko, da se prične naklon premikati in ga potem spusliš pa se ti bo zataknil v prvi naklon, nato stisneš, potegneš še malo višje in dobiš drugi naklon... Pri nas stvar deluje ne vem pa, kako je pri vas, morda je stol v okvari ali pa imate morda prevelika pričakovanja glede nakolona.user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 22.4.2008 11:21:42 >

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2008 11:34:27   
ThinkPink
Hvala za odg.

Bom poskusila tako kot si opisala, drugače pa grem v BC vprašati.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 12:41:48   
kaya2007
sporoči, ker me zanima!!!

pa ali ste zdovoljni s tem sedežem-kar se udobnosti tiče? otrok lepo sedi in spi v njem?

< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 22.4.2008 12:45:51 >

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kje z družino živite?
lola85 RR

Kje živite?

Hiša (54%)

Blok (26%)

V podnajemu (6%)

Vikend (1%)

Pri starših/starih starših (14%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!