barni
|
Če bo kateri pomagalo pri izbiri; priporočam Lefkas. Kratka vožnja, otok je lušten, plaže so fajn, naš družinski hotel je imel zajtrk na terasi skoraj na plaži in plažo na dosegu roke. Pred hotelom je bil travnik s stoli in mizami...edino plaža ni vrhunska, samo meni je bilo čisto ok, ker smo bili z majhnim otrokom in mi je bilo pomembno tudi, da je senca. Na plažah, ki so sanjske je potrebno vedeti, da ni sence in da tudi tisti senčnik ni boh ve kaj + dragi so. Aja in v hotelski sobi smo imeli mini kuhinjo, ki se je izkazala za izredno koristno stvar. Skratka, se splača it pogledat, ker je luštno. Sicer pa vsem predlagam še otok MENORCA. Krasen otoček, ravno prav velik, ljudje strašno prijazni, plaže lepe, mivkaste, ni na ful pozidan, krasno staro mesto na enem koncu in čudovito pristanišče na drugem koncu. Mene je zelo fasciniral in da ni vedno ravno Grčija....Tudi tja ni veliko vožnje in je zelo prilagojeno za majhne otroke - polno igral, čisto in prijetno. Tudi tukaj smo imeli v sobi kuhinjo v bistvu cel apartma; kuhinja, dnevna, spalnica in kopalnica. Krasno. Hotel je imel spodaj bazen in trgovino, kjer je bila hrana cenejša kot pri nas! Je pa treba vedeti, da so tukaj precej visoke obale in da je veliko hotelov na hribu nad morjem in da je klanec do morja. Samo nam to tudi z majhnim otrokom ni predstavljalo nobenega problema. Če bi pa želeli malo dlje, pa TENERIFE. Odličen kraj, večji in izredno raznolik otok. Veliko za videti, krasne plaže, vulkan, gozdovi in vsa mogoča turistična ponudba. Sicer gredo vsi večinoma na jug otoka, samo meni je sever ne primerno bolj všeč, manj turističen, popolnoma druga klima in drugačen. Je pa treba vedeti, da je okoli otoka ocean in temu primerna temperatura morja in valovi. SPloh pozimi. Morda bo katero premamilo... mi že gledamo ponudbe, da spet odrinemo v tople kraje....
|