Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 19.6.2010 14:19:52
|
|
|
|
urška
|
jaz tudi! če že nogometašem ni čisto do konca uspelo včeraj (sesut' američane), je njemu definitivno!
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 19.6.2010 14:46:12
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška jaz tudi! če že nogometašem ni čisto do konca uspelo včeraj (sesut' američane), je njemu definitivno! The word! So dobili v dveh dnek krasno lekcijo geografije Sam upam da nas sedaj ne bodo ''nuknili'' Drgač pa Jure je moj sosed
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2010 14:55:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 19.6.2010 15:35:37
|
|
|
|
ivao1
|
bravo, le kaj bo zdej Leterman komentiral glede Slovenije, bi mogu npr. Hribar kako foro posnet pa mu jo direkt na šov poslat :)
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 19.6.2010 18:06:29
|
|
|
|
Eva*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška Drgač pa Jure je moj sosed Aja...
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 19.6.2010 18:48:43
|
|
|
|
ZARA
|
Eva* malo nerodno si citirala.
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 19.6.2010 19:38:03
|
|
|
|
enea
|
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 19.6.2010 23:58:05
|
|
|
|
Eva*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Eva* malo nerodno si citirala. Vidim ja...Hvala Popravek: IZVIRNO SPOROČILO: Colt Drgač pa Jure je moj sosed Aja?
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 20.6.2010 14:15:02
|
|
|
|
rogljicek
|
samo, a ni lansko leto rekel, da ne gre vec, ker ni blo vec fer igre?! Ampak, vseeno, super za nase ekstermiste.
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 20.6.2010 17:14:57
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eva* IZVIRNO SPOROČILO: urška Drgač pa Jure je moj sosed Aja... dejansko imam jureta soseda. samo ne robiča
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 20.6.2010 18:55:43
|
|
|
|
Colt
|
...došel je došel...zeleni Jurej...?
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 20.6.2010 19:00:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Bravo Jure...spremljam tale Raam že kar nekaj let in tudi njegovo knjigo sem prebrala praktično brez predaha. Edino kar me je v zadnjem mesecu zmotlo...da ni sram slovenske vojske, da mu ni podaljšala pogodbe
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 21.6.2010 8:26:04
|
|
|
|
ZARA
|
Arwenko. Kako je naslov knjigi?
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 21.6.2010 9:03:31
|
|
|
|
urška
|
mogoče misli knjigo Samo človek sem, ki je napisano s pomočjo športnega novinarja Tomaža Kovšce.
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 21.6.2010 9:37:12
|
|
|
|
krokos
|
Vse čestitke Juretu - letos je spet bil razred zase :)
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 21.6.2010 13:31:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška mogoče misli knjigo Samo človek sem, ki je napisano s pomočjo športnega novinarja Tomaža Kovšce. Aha, hvala urška! Sem že enkrat imela v mislih sposodit si jo. Zdaj si jo bom zihr. Pa še pozabila sem povedat, da je podrl rekord. Kopiram: Slovenski maratonski kolesar je na 29. dirki čez ZDA zabeležil že peto zmago, 3004 milje dolgo preizkušnjo pa je premagal v rekordnem času devetih dni, ene ure in ene minute. Drugo mesto je osvojil Avstrijec Gerhard Gulewicz, ki je zaostal 180 milj, na progi pa je še vedno več kot deset_ tekmovalcev.
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 22.6.2010 15:15:05
|
|
|
|
shewolf
|
Bravo, Jure!
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 22.6.2010 15:54:05
|
|
|
|
ronja
|
Klanjam se tudi jaz! Človek mora imet neverjetno močno psiho! Sem pa ravno zadnjič razmišljala, če njegova žena jemlje resno njegov argument: "Ne morem več, tok sem zmatran, dej ti to zrihtaj, jaz sem tok zaspan..."
|
|
|
|
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 22.6.2010 19:28:24
|
|
|
|
poli*
|
Jaz sem gledala dokumentarec o njem. Res je ekstremist. Res gre prek svojih zmožnosti, sam mislim, da ga bo enkrat to drago stalo. Smo LE ljudje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?