|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rmanov čaj - za ženske težave
20.7.2010 7:39:15   
florecita
Ker se veliko ukvarjam z nabiranjem in spoznavanjem različnih zelišč, za čajčke,..sem zadnjič prebrala, da rmanov čas ( ki se ga nabira sedaj) odlično pomaga proti vsem ženskim težavam,... zdaj kaj to točno je,... verjetno uravnavanje M, blaženje vnetij, morda tudi zdravljenje kakšnih ginekoloških težav,...

predvsem pa piše: če ga nosečnica redno vsak dan pije po svojem 3. mesecu nosečnosti, z zagotovostjo ne bo prišlo do ss!!

toliko v vednost, upajmo, da je kaj na tem...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rmanov čaj - za ženske težave
20.7.2010 8:49:05   
s.
Poveča tudi izločanje žolča, zavira rast bakterij,  ustavlja notranje krvavitve, izboljpuje krvni obtok in čistikri, blaži krče in deluje protivnetno, za želodčne in črevesne težave,  pri neredni in boleči menstruaciji ter belem toku...

Pa še kaj bi se našlo...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2010 8:52:26   
s.
Florecita, od kje se učiš in pobiraš znanje?
Lahko mi pišeš tudi na mail, da tam kaj več rečeva- jaz se tud s tem ukvarjam... prvi izdelki so že narjeni...

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2010 23:27:57   
anity_1
Florecita in s. , tudi jaz se kar veliko ukvarjam z zelišči iin zdravilnimi rastlinami.. Nas je že enih par user posted image Drugače pa kolikor vem, je verjetnost, da bi prišlo do ss zelo majhna po 3. mesecu nosečnosti.. Pred 3. mesecem ga torej ni pametno piti, potem pa.. Če pomaga in če je morda nosečnost rizilna, zakaj pa ne.. 

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2010 15:32:57   
witch
Jaz rmonov čaj pijem zdaj tretji ciklus in sem navdušena. Ko sem ga začela piti se mi je M iz 40 dni prestavila na 32 dni. Sem ga imela vedno na 32 dni, potem pa se je spomnila da bo prihajala ene pol leta na 40 dni user posted image Tudi sedaj v drugem ciklu so bile manj boleče. Tako da ga priporočam user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2010 15:53:30   
smeška83
Jaz sicer pijem plahtico in krvomočnico, a morda mi rman na naraven način sproži M, ki že pošteno zamujauser posted image Bomo probal user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2010 13:05:55   
urša28
zanima me,kako pijete ta čaj,zjutraj,popoldne,zvečer ali skozi cel dan in v kolikih količinah ga spijete dnevno?

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2010 19:14:47   
dspela
kje pa se kupi rmanov čaj?

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2011 11:25:37   
Anonimen
Mene pa zanima ali se čaj pije skozi cel mesec ali samo do O ali do M?

hvala

(odgovor članu dspela)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2011 22:28:09   
honey
Smeška83, ko sem jaz imela neredne M, mi je rmanov čaj vedno pomagal in sem jo sigurno dobila v parih dneh. Res pa je, da sem ga pila (glede na to, da mi ni ravno preveč dober user posted image ) samo takrat, ko mi je M zaostajala in sem bila že povsem napihnjena in oh in sploh.

Kupi se ga pa lahko v lekarni ali v kakšnih zeliščnih lekarnah. Če ga pa poznaš, ga lahko pa tudi sama nabereš user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?