Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rmanov čaj - za ženske težave 20.7.2010 7:39:15
|
|
|
|
florecita
|
Ker se veliko ukvarjam z nabiranjem in spoznavanjem različnih zelišč, za čajčke,..sem zadnjič prebrala, da rmanov čas ( ki se ga nabira sedaj) odlično pomaga proti vsem ženskim težavam,... zdaj kaj to točno je,... verjetno uravnavanje M, blaženje vnetij, morda tudi zdravljenje kakšnih ginekoloških težav,... predvsem pa piše: če ga nosečnica redno vsak dan pije po svojem 3. mesecu nosečnosti, z zagotovostjo ne bo prišlo do ss!! toliko v vednost, upajmo, da je kaj na tem...
|
|
|
|
RE: Rmanov čaj - za ženske težave 20.7.2010 8:49:05
|
|
|
|
s.
|
Poveča tudi izločanje žolča, zavira rast bakterij, ustavlja notranje krvavitve, izboljpuje krvni obtok in čistikri, blaži krče in deluje protivnetno, za želodčne in črevesne težave, pri neredni in boleči menstruaciji ter belem toku... Pa še kaj bi se našlo...
|
|
|
|
RE: Rmanov čaj - za ženske težave 20.7.2010 8:52:26
|
|
|
|
s.
|
Florecita, od kje se učiš in pobiraš znanje? Lahko mi pišeš tudi na mail, da tam kaj več rečeva- jaz se tud s tem ukvarjam... prvi izdelki so že narjeni...
|
|
|
|
RE: Rmanov čaj - za ženske težave 20.7.2010 23:27:57
|
|
|
|
anity_1
|
Florecita in s. , tudi jaz se kar veliko ukvarjam z zelišči iin zdravilnimi rastlinami.. Nas je že enih par Drugače pa kolikor vem, je verjetnost, da bi prišlo do ss zelo majhna po 3. mesecu nosečnosti.. Pred 3. mesecem ga torej ni pametno piti, potem pa.. Če pomaga in če je morda nosečnost rizilna, zakaj pa ne..
|
|
|
|
RE: Rmanov čaj - za ženske težave 23.7.2010 15:32:57
|
|
|
|
witch
|
Jaz rmonov čaj pijem zdaj tretji ciklus in sem navdušena. Ko sem ga začela piti se mi je M iz 40 dni prestavila na 32 dni. Sem ga imela vedno na 32 dni, potem pa se je spomnila da bo prihajala ene pol leta na 40 dni Tudi sedaj v drugem ciklu so bile manj boleče. Tako da ga priporočam
|
|
RE: Rmanov čaj - za ženske težave 25.7.2010 15:53:30
|
|
|
|
smeška83
|
Jaz sicer pijem plahtico in krvomočnico, a morda mi rman na naraven način sproži M, ki že pošteno zamuja Bomo probal
|
|
|
|
RE: Rmanov čaj - za ženske težave 23.8.2010 13:05:55
|
|
|
|
urša28
|
zanima me,kako pijete ta čaj,zjutraj,popoldne,zvečer ali skozi cel dan in v kolikih količinah ga spijete dnevno?
|
|
|
|
RE: Rmanov čaj - za ženske težave 13.9.2010 19:14:47
|
|
|
|
dspela
|
kje pa se kupi rmanov čaj?
|
|
|
|
RE: Rmanov čaj - za ženske težave 23.2.2011 11:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima ali se čaj pije skozi cel mesec ali samo do O ali do M? hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?