|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavkast izcedek - koliko je normalno
29.4.2005 15:27:16   
Nasy
Že sinoči sem opazila na spodnjicah rjavkasto črtico...danes pa malce več. Vonj je pa podoben kot pri M...Upam, da ni nič narobe:(:zmeden::(:((
Ima še katera podobne težave? :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.4.2005 15:32:43   
Tiamo
v katerem tedu pa si?

Noben rjav izcedek ni OK.

Lp Tia74

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2005 15:37:58   
Nasy
V sedmem tednu, skoraj osmi

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2005 15:42:02   
Tiamo
Jaz bi na tvojem mestu že letela na Urgenco. NE ŽELIM TE STRAŠITI. Ampak boš saj mirna, ko boš zvedela kaj dogaja. :love:

Pri meni se je v 12t pojavil rjav flekec, čer par ur še eden in potem sem letela na urgenco...žal se je končalo s SS.

Držim pesti, da pri tebi ni tako. :angel::angel:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2005 16:37:28   
Nea
Pri meni je bilo enako, in se je cez par dni koncalo s SS.
Jaz sem po nasvetu ginekologa najprej pocakala kaksen dan, ampak ker se je zadeva poslabsala (izcedek je postajal mocnejsi) sem sla na pregled, od tam pa na kliniko :((

Zelim ti veliko srece!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2005 18:54:10   
Vrtnica1
Nasy, le pojdi h gineologu čimprej.
Meni se je enkrat tudi tako končalo s spontanim splavom, drugič sem pa imela te butaste izcedke in celo dvakrta krvavela do skoraj četrtega meseca, jedla en cel kup tablet in samo ležala, pa je bilo vse ok in sem sedaj v 29t.
Ampak k zdravniku pa le pojdi.
Veliko sreče, V. :rozica:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2005 18:57:53   
KMALU
Pojdi k zdravniku TAKOJ!
Zelim ti, da bi bilo vse OK.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2005 9:03:36   
Yasminka
Tud meni se je podobno naredilo ta petek. Bile so bolj rjavkaste kapjice na spodnjicah. Ni bilo veliko in ne tako kot pri menstruaciji. Zdej je pa ze vse OK. Tasca me je malce potolazila, da se je pri njej podobno dogajalo okoli 7.tedna (pri vseh treh nosecnostih!!!) torej takrat, ko naj bi dobila menstruacijo, zaradi neskladja hormonov. Vseeno pa se bom narocila pri G takoj, ko pricnejo delati.
Upam, da si zdej dobro! Poklici in naroci se pri G!
:):):)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?