|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavkast izcedek
8.8.2006 16:56:52   
Beti S
Mene pa zanima za eno kolegico. V prvi nosečnosti je otroka izgubila v 6 t, pri tem je imela bolečine v trebuho in zelo krvavela. Potem so ji ugotovili da ima pregrado maternice in je bila kasneje tudi operirana.
Sedaj je ponovnouser posted image  v 5 t in pol. Danes zjutraj je imela krvav izcedek oziroma sluz, vsega skupaj je bilo zelo malo in neboleče. Ko je šla do ginekologinje ji je le ta rekla da ne vidi ničesar ter da je verjetno izumrlo ali pa da je prezgodaj. Danes zjutraj je ponovno naredila test, kateri je pokazaluser posted image user posted image   Dala ji je napotnico za v bolnišnico, kjer ji bodo vzeli kri in naredili UZ.

Kdaj naj bi se videla nosečnost na UZ, pri katerem tednu?

Kaj rečete da naj gre v bolnišnico? Jst bi rekla da ne, ker jo bodo zopet prestrašili in delali paniko kot zadnjič. Po mojem mnenju je vse skupaj še prezgodaj.

Lp Beti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjavkast izcedek
8.8.2006 17:14:46   
malecka_mateja
prehitro je da bi se na uz kaj vidlo!!naj počiva ampak res počiva samo leži in naj nič ne dela potem pa naj gre čez 2 t k ginekologu in naj potem povedo k ako je!!!ja nebi šla v bolnico ker so moji kolegici rekli da ne slisijo srčka pa je rekla naj ji ne nardijo spala ker bi rada en teden še počakala pa je blo potem vse ok!!res je prehitro za paniko in naj se res čuva če pa bo fejst krvavlea pa naj gre v bolnico!!!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2006 17:17:41   
Anonimen
Lahko je zanosila bolj pozno in se na UZ še nič ne vidi, pri 5t je lahko še prezgodaj. Test bi ji pa tako ali tako pokazal pozitivno, tudi če bi nosečnost propadla.

Naj ji v razmaku parih dni naredijo krvni test in vidijo ali se vrednosti večajo ali ne.

Lp, jjasna

(odgovor članu Beti S)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2006 19:34:13   
computeters
Jaz sem noseča točno 5 tednov in mi včeraj na UZ ni pokazalo prav ničesar. Izmerjena je bila samo debelina sluznice in dobila sem dabraston,ker sem tudi jaz imela spontani splav v 11.tednu. Na prvi UZ kjer se bo kaj videlo bo v 7 tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2006 8:49:06   
T in J
Tudi jaz se pridružujem večini. Sama sem šla h ginekologu v šestem tednu pa še nič videl. Cela prestrašena sem čakala dva tedna, kaj bo. V osmem sem šla še enkrat. Takrat pa sem že poslušala srček. Naj malo počaka, pa gre še enkrat čez štirinajst dni.
Držim pesti, da bo vse OK.user posted image

(odgovor članu computeters)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

IME
tia12

Val ali Vid?

Val (42%)

Vid (58%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!