|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavi zobki! ZAkaj????
16.9.2008 15:22:54   
kamy
Pozdravljene!

Zelo sem zaskrbljena, ker sem danes bolj pogledala zobke moje user posted image  in ugotovila, da ima nekam rjave! Kaj zavraga naj bi to bilo? Jutri sva naročeni pri zdravnici, pa me je vseeno zelo strah! Ali iam katera podobne izkušnje???

Lp, Kamy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjavi zobki! ZAkaj????
16.9.2008 15:34:31   
Anonimen
Koliko pa je star/a tvoj/a user posted image ? Redno pucaš? Gre to rjavo dol, če podrgneš?

Sicer nimam pojma kaj bi to bilo, ma.. Ne vem no. Srečno jutri pri zobozdravniku! user posted image

(odgovor članu kamy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2008 19:01:26   
Doll
Rjavo karies,gniloba 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2008 20:10:30   
MAŠKA
Naša je imela rjave zobke, ko je jemala antibiotike in se je po nekem času sčistilo.

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2008 20:12:47   
Paštetka
Zvečer je treba zobke fajn oprat s ščetko in zobno pasto in potem nič mleka ali kaj  drugega, razen vode za pit ali jest!

Rjava barva je prvi znak, da se z zobki ne ravna tako kot bi moralo. Nič mleka ponoči, nič soka.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2008 21:08:03   
anita4
Ravno v nedeljo sem se pogovarjala z prijateljico , ki ima isti , mogoče podoben problem.Njen dečko je star 19 mesecev in ima 7 zobekov in kljub temu da redno čistita od prvega zobeka dalje je mali sonček začel dobivati rjave oz. črne zobeke.
Peljala ga je dvem zobozdravnikam in oba sta ji odgovorila da so zobeki popolnima zdravi in da ni nikjer kariesa ali kaj podobnega, temveč nekateri user posted image imajo oz.se jim naredi neki v slini in ta njihova slina očrni zobeke.Ko ta slina, ( k jo ima vsakuser posted image , samo ima neko sestavino zraven),preide v normalno slino nazaj se tudi zobki nazaj pobelijo.
Prvič slišala , ampak baje da je res.
Anita

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2008 8:53:40   
honey
Jaz sem našemu zadnjič ugotovila na zgornji 2. zadaj čisto pri dlesni nekaj črnega po celi širini zobka. In je ravno v tistem času imel zobozdravnika in je rekla, da to ni nič takega, da to ni karies (uf, še dobro), pač pa da je nekaj na to foro, kot je zgoraj napisano, da je nekaj v slini.

Vseeno pa ga pelji k zobozdravniku, da pogleda, kaj je narobe in pove, kako ravnati vnaprej.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2008 9:17:59   
Lenny
Zobki so lahko obarvani od jemanja antibiotikov (potrjeno s strani zobozdravnice), obloge pa se lahko ustvarjajo tudi ob ustrezni ustni higieni zaradi nekaterih sestavin sline.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2008 8:43:52   
bambam
Naša je tudi dobila rjavo obarvane zobke, ko je čokolino pojedla za tem ko smo umili zobke. Potem smo to navado spremenili, in zdaj ko najprej poje čokolino in potem umije zobke, so spet lepi beliuser posted image .

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Ste samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?
gagaga

Ste samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?

koncesija (65%)

samoplačnik (35%)

Število vseh glasov: 57

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!