|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavi fižol
13.6.2006 10:35:53   
flecker1
Ker dojim, me zanima če lahko jem rjavega fižola? Danes namreč kuham fižolovo juho za moža in hčerko, sama pa mi lušta da bi jaz tudi jedla. Bojim pa da bi moji user posted image (2 mesečnici) zvijalo??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjavi fižol
13.6.2006 10:54:24   
Eva MT
Ne vem, kaj naj rečem. Ene lahko med dojenjem jejo vse in otroku ni nič. Lahko probaš in boš vedela za drugič. Jaz ga zdaj, ko dojim, ne jem.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2006 11:23:36   
Anonimen
Nikar,počakaj na svoje želje.Fižol,grah zelje pa še kaj delajo vetrove,ne samo pri odraslih tudi pri otrocih.Prišparaj detece,kolik.

(odgovor članu flecker1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2006 16:57:51   
allj
Kolike če so, so. Takrat lahko ne ješ marsičesa pa so še vedno. Jih mora dojenček prerast. Nekatere lahko pojedo vse od zelja do..., druge pa ne - imajo hitro reakcije. Odvisno koliko je dojenčkovo črevesje občutljivo. Čeprav fižol naj bi napenjal, če nimaš preveč občutljivega dojenčka - probi, pa ne preveč.

No, če si jedla juho, pol zdaj že veš kaj je na stvari.

< Sporočilo je popravil allj -- 13.6.2006 16:59:09 >

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?