Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rjav izcedek po menstruaciji 19.6.2007 13:29:39
|
|
|
|
Zofy
|
Mislim, da je to čisto normalno - maternica se čisti in ni več tako sveže krvi. Jaz ga imam vedno, mislim, da že odlar sem dobila 1.
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek po menstruaciji 19.6.2007 13:37:23
|
|
|
|
Katy\o/
|
Se podpišem pod Zofy. Tud men se sem pa tja to zgodi. Nič hudega, ne skrbi. Lep sončni pozdrav.
|
|
RE: Rjav izcedek po menstruaciji 19.6.2007 14:41:23
|
|
|
|
murkica
|
Ja jaz imam rjavkast izcedek vedno, ko ne jem tabletk še nekaj dni, dva do tri dni po koncu . Do sedaj ni bilo nič narobe z mano, tako da si tudi ti verjetno lahko brez skrbi!
|
|
RE: Rjav izcedek po menstruaciji 19.6.2007 15:08:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tudi jaz mam poti koncu M,ko sveža kri poneha še kakšen dan ali dva dni rjav izcedek,ki ne pomeni nič hudega. LP
|
|
RE: Rjav izcedek po menstruaciji 19.6.2007 16:18:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Se tud jst podpišem pod vse odgovore. Jst mam tud rjav izcedek po še 2-3 dni, odvisno.
|
|
RE: Rjav izcedek po menstruaciji 19.6.2007 19:17:14
|
|
|
|
pinkec
|
Hvala za odgovore, punce!
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek po menstruaciji 21.6.2007 22:17:04
|
|
|
|
pinkec
|
Spet jaz in moj izcedek. Torej, z menstruacijo sem zaključlila v nedeljo in potem v torek, sredo in danes tale rjav izcedek. Spada to še vedno pod normalno, če katera ve? Malo sem že nervozna zaradi tega in me zanima, če pač naj normalno delava na naraščaju... Hvala in lp
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek po menstruaciji 21.6.2007 22:35:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ja itak,da je OK. Pr men je isto. Vidva kr veselo in upam da boš kmalu zagledala SREČNO
|
| Stran: [1] |
osebnostni testnada56Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?me ne zanima (
45%)
ne zaupam testom (
18%)
od 15 do 20 eur (
27%)
od 20 do 25 eur (
9%)
Število vseh glasov: 33Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!