|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek in bolečine v jajčnikih
24.6.2007 23:14:47   
Anonimen
Pozdravljene,

kakšne so vaše izkušnje*?

Sem v 5 tednu, dobila sem rjav izcedek in imam bolečine v jajčnikih. Mi grozi SS?

Hvala in lp.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 25.6.2007 8:31:18 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav izcedek in bolečine v jajčnikih
25.6.2007 8:43:50   
loncica
Ponavadi so prisotni tudi krči. Moj nasvet: čimprej k ginekologu ali na urgenco, ker je pač praznik, da te pregledajo in pomirijo in verjetno ti bodo tudi predpisali dabroston.

Ni nujno, da sledi SS. Veliko punc je imelo take izcedke, pa je bilo vse ok.

Želim ti vse lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2007 9:48:05   
Mbee
meni je sama ginekologinja na pregledu rekla naj pričakujem v teh tednih rjav izcedek, da to ni nič hujšega, če je svetlo rdeče barve pa moram nujno k zdravniku....je pa res, da bi sama šla v obeh primerih samo, da bi se pomirila. Držim pesti, da bo vse o.k.!!!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2007 11:38:46   
pikica86
pozdravljena

tudi jaz sem imela v 8t rjav izcedek in bolečine v jajčnikih.po približno 2-3 dneh izcedka sem imela zjutraj še vrtoglavico, zato sem šla v bolnico-bili so ravno novoletni prazniki.povedali so mi da imam cisto na jajčniku, zato sem mogla 2 dni ostat pri njih potem pa domov in strogo ležanje.
drugače pa cista ne predstavlja nevarnosti za ss, edino kar ležati je potrebno-vsaj na začetku in ne vzdigovat težkih stvari
meni so bolečine po nekaj tednih izginile

meni so rekli da izcedek ni nič čudnega, da bi naj to bilo še ostanek menstruacije, ker se telo čisti.važno da ni rdeč izcedek

drugače pa najbolje da obiščeš svojega G, da te pregleda.držim pesti da je vse v redu, in da boš imela lepo in zdravo user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 21:16:56   
tamala_82
urskaj, evo še ena, ki je imela svetlo rjav izcedek. noseča sem 5t 6d. pri meni je trajal samo 2 dni (ko sem bila user posted image 5t in 2/3d). Ker sem zapaničarla, sem klicala G in mi je rekla, da je to v zgodnji user posted image nekaj čisto normalnega, ampak da naj vseeno počivam in popijem veliko tekočine. V primeru, da bi bila sveža kri, pa takoj na urgenco. Hvala bogu, je po 2 dneh izcedek čisto izginil ... sem pa na forumu zasledila že veliko punc, ki so imele isti problem, pa se je vse srečno izteklo!

Glavo gor in uživaj v user posted image

(odgovor članu pikica86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2007 23:10:55   
Anonimen
Hvala za odgovore. Js grem jutri k svoji G in vam sporočim, kaj bo... DRŽITE PESTI za mojega maleka!!!

(odgovor članu tamala_82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 23:18:33   
Anonimen
Pozdravljene,
moja G danes ni delala, sem jo pa dobila na telefon in mi je rekla, naj še kar jem Dabroston in naj pridem konec tedna, če pa bi krvavela pa v bolnico.
Upam, da bo vse O.K.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?