|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek
16.1.2006 17:09:36   
mtina
Pozdravljene.

Tudi jaz sem med vami. Kar strese me, ko berem pisemca.
Seveda imama tudi sama vprašanje. Začetke menstruacije imam že čisto zmešane. Zadnje čase se user posted image  začne z rjavim izcedkom, ki četrti dan za sabo pripelje še rdečega. Ampak ta mesec, je pa čudno. Res čudno. Menstruacija mi je zamujala štiri dni, nato je štiri dni se pojavljal mini rjav izcedek. Danes je tega, še vedno rjavega izcedka, več. Kaj mislite? Ali se je pa sedaj popolnoma vse postavilo na glavo, ali sem se prehladila, ali so vse le živci ... Pojma nimam več. user posted image

Upam na kakšno mnenje.

Prijazen pozdravček, Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav izcedek
16.1.2006 20:49:27   
KODA
Naredi test,če si user posted image ,ali obišči ginekologa.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 21:41:42   
Anonimen
Sem na istem kot ti. V soboto sem delala test CB in je bil rahel plus. Rjav izcedek se je danes skoraj ustavil, za jutri sem naročena pri G. Naredi test, potem pa k G.
Srečno!

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2006 9:00:51   
girly
jst sm tud na istem kot vidve.sem mela 7 dni rahel rjav izcedek, v petek sem nardila test in je bil rahel plusek.potem sem pa včeraj test ponovila in ni bilo nič... user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem, kaj naj si mislim.verjetno mi nagajajo hormoni al kaj.ah, sej bo bolše...

po mojem res najboljše da greš do g., čeprav če se ti veča izcedek, so po mojem hormoni.nareid test pa boš vidla! držim pesti, da bo +

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2006 11:22:04   
enia
Girly tako nekako je bilo pri meni. Delala test CB in je bil +, čez 4 dni pa -. Vmes sem imela pa rjav izcedek. Šla sem do G, kjer me je temeljito pregledala, vidla ni nič, IMN izključla. Povedala je, da je možno, da sem bila noseča in je šlo naprej (česar večina žensk ne ve, ker gre naprej z naslednjo M). Lahko so pa seveda tudi hormoni. Sama kar potiho upam, da je bilo prezgodaj in ni videla na UZ ničesar, ampak realno pomislim, pa vem, da mi je drugič kazalo -. Žal. Pojdi do G.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2006 19:07:44   
mtina
Hojla punce!

Stvar je taka, da sem naslednje jutro dobila zelo obilno menstruacijo. Pa je slo.
Očitno mi vse priporočate obisk pri ginekologinji, tako da se bom jutri zjutraj naročila.

Najlepša vam hvala.

Lep večer, Tina

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2006 11:23:38   
girly
jah, sej, če bi blo pr meni tko, bi tud mislila, da je šlo...ampak jst sm mela izcedek preden sem delala prvi test, ko sem ga delala, izcedka ni blo več, M pa sploh nisem dobila. ne vem, vse skupi je zlo čudno.sej sm poklicala G pa so me naročili šele konec februarja....no, sej če kaj je, se bo pa takrat itak vidlo, a ne?če me ne bo seveda user posted image  prej obiskala.

lep pozdravček

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.