|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek
24.2.2012 10:19:24   
Anonimen
Imam en problem... včeraj bi morala dobit m. Pojavil se je rjav izcedek, zato sem bila že 100% da je prišla. Počakam do zvečer in kar nič...m od nikoder. Tudi danes nič ne kaže na to, da bi prišla. Imam pa še kar občutljive prsi, kakšnih drugih znakov pa niti ne...

A se je kateri že to zgodilo in je bila user posted image ? Ali mislite da me samo m zafrkava in bo prišla v kratkem?

Ponavadi je v roku nekj minut po rjavem izcedku prišla m, kaj takega se mi pa res še ni zgodilo...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav izcedek
24.2.2012 10:28:16   
Anonimen
Ja, večkrat se mi je to zgodilo in potem je vedno kasneje prišla user posted image .
Naredi test, če si želiš biti noseča in si v dvomih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2012 10:28:49   
Anonimen
Vse je možno, naredi test p boš 100%. Srečno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2012 11:46:38   
HeLenčica
Meni se je to začelo dogajat pred kakim letom...včasih tudi 1 teden pred M rjav izcedek, čisto malo 1x na dan, potem en dan nič pa spet...do zdaj je bila to vedno napoved M. Če pa misliš, da je možno, da je vgnezditvena pa res naredi test. Jaz bi počakala še kak dan.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2012 12:04:06   
Anonimen
če bi se mi to dogajalo prej, bi bilo logično... se je pa začelo na dan m - torej takrat, ko bi morala prit (vedno pride točno 12 dni po o) in vedno se je ulila takoj po tem ko se je pojavil rjav izcedek...
S testom bom počakala pa do ponedeljka...

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2012 13:20:52   
HeLenčica
Vedno je enkrat prvič...držim pesti da je razlog user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2012 19:31:03   
diana 28

Meni se je to začelo dogajat pred kakim letom...včasih tudi 1 teden pred M rjav izcedek, čisto malo 1x na dan, potem en dan nič pa spet...do zdaj je bila to vedno napoved M.

Isto meni...Pred kakšnim letom se je tačelo dogajat, da se kakšen teden pred menstruacijo pojavi rjav izcedek. Najprej mi ni bilo nič jasno potem pa sem se navadila. Ko sem bila zadnjič pri ginekologinji in ji to omenila mi je rekla, da gre za nenaden padec nekega določenega hormona-sedaj se ne spomnem katerega. Me je pa kar malo strah, da ni glih ok. Čeprav Pušenjak piše, da se dogaja.

< Sporočilo je popravil diana 28 -- 24.2.2012 19:37:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2012 19:40:22   
HeLenčica
diana, gre za progesteron. Velikokrat je lahko to ovira za zanositev, ampak bojda ni problem, če izcedek traja do 3 dni. Jaz sem ravno dala kri za progesteron in bom znala povedati če je bilo to to, ko dobim rezultate.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2012 19:41:24   
lenci
tud sama opažam zadnje mesece da se mi pojavi ene 2-3 dni pred user posted image izcedek in po tem vedno vem da se bo narisala+bolečine seveda

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2012 20:23:44   
diana 28

diana, gre za progesteron. Velikokrat je lahko to ovira za zanositev, ampak bojda ni problem, če izcedek traja do 3 dni

Ja, zdaj ko malo berem me je postalo kar malo strah. Upam, da se to da poštimat. Sicer pa meni traja nekje 1 dan potem čez teden dni nastopi menstruacija. Mi je pa itak ginekologinja ugotovila tudi pregrado tako, da me že malo panika grabi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2012 9:02:36   
HeLenčica
diana 28, ne skrbi. Progesteron je zelo lahko zdraviti, ker ti pač dodajo progesteron (tablete) in se zadeva poštima. Glede pregrade pa - mnogo punc je s pregrado zanosilo in donosilo, če pa je tvoja velika, pa se jo da tudi z enim posegom odstraniti. Hočem reči, nič od tega ne bo preprečilo, da boš enkrat mami.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2012 18:39:00   
diana 28
Hvala Helenčica za odgovor.....Si me prav malo pomirila. Za pregrado me niti ni toliko skrbelo, ker menda ni prav velika. Sem se pa vseeno odločila, da grem na histeroskopijo. Bom vsaj malo bolj mirna. Hvala še enkrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2012 11:44:46   
Anonimen
Vidim, da nisem edina s tem problemom...men je tud rekla G da to ni nč tazga in da se da tud s tem zanosit...ampak sej veste, ko bereš po netu o teh stvareh te kr mal stisne!Jst mam ta izcedek že več kot leto (3 do 4dni pred user posted image ) in mi je kr tečno!Sploh pa zdaj k sva začela delat na otročku! Kaj pa krvomočnica al pa maca , lohk kaj izboljšata to zadevo?! ?
Suser posted image

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2012 11:47:41   
HeLenčica
Mene je G ravno zato dala na test progesterona. Jaz pijem krvomočnico zdaj 3. mesec in en mesec sem pila maco. Mace več ne uživam ker mi želodec ne prenese, krvomočnica pa je izcedke izjemno popravila in sicer do te mere da ali izcedka sploh ni ali pa je 1 dan pred M. Pa še bolečine prvega dne M so popolnoma izginile. Toplo priporočam, pa še dober čaj je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2012 12:08:13   
Anonimen
Hvala HeLenčica, jutr šibam v nabavo user posted image Kje se ga pa da dobit? Vrjetn kšn sanolabor bi ga že mogel met ane?!
Suser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2012 12:11:53   
HeLenčica
Točno tako. user posted image Pa še user posted image ti lahko prinese. Moji prijateljici je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?