|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek
5.1.2011 8:57:38   
Anonimen
Že več kot eno leto imam težave z izcedki v drugi polovici M.cikla. Bila sem že na vseh preiskavah in nikjer niso odkrili nič, kar bi to povzročalo. Zanima me, ali ima katera podobne težave kot jaz. Zdi se mi, da zaradi tega tudi ne morem zanositi, čeprav mi je gin.rekla, da to ni ovira, saj imam raven hormonov OK, in tudi vse ostalo je vredu.
LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav izcedek
5.1.2011 9:32:26   
lananai
Meni se to dogaja en teden preden pride M. Pa nisem imela problemov z zanositvijo. Do zdaj sem 2x zanosila v prvem krogu. In obakrat imela izcedke, čeprav je potem test pokazal +.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2011 12:35:40   
*Zvezdy*
Zdravo! Tudi jaz imam probleme z tem. Jaz pa imam to ene 4 dni pred menstruacijo in potem še ene 4 dni po menstruaciji....tak da imam zadnje 3 mesece menstruacijo dolgo 11 dni ali več. Ali je to razlog, da jaz ne zanosim ne vem, sem ravno sredi preiskav, tako da niti ne vem če mam raven hormonov vredi ali ne. Me pa skrbi....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2011 13:38:02   
LIJJA
Zdravo, jaz imam tudi zadnje leto probleme z izcedkom nekaj dni pred menstruacijo. Pa ne vsak mesec. Zanimivo, da imam te probleme od takrat ko poskušava zanositi. Imela sem že hormonski test (začetek ciklusa), hsg. Oboje super, spermiogram super. Uvrstili so naju že med tiste pare, kjer ne vejo razloga, zakaj ne uspe. Ni mi čist jasno zakaj. Če ne drugega, mi morajo preveriti še raven progesterona na koncu ciklusa (ki menda tudi povzroča rjave izcedke), a ne?

(odgovor članu *Zvezdy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2011 15:13:29   
RG
Meni je moja G. rekla, še preden sem šla na nadaljne preiskave, da je verjetno vzrok temu ravno pomanjkanje progesterona, tudi utrogestan mi je predpisala, ampak ni pomagal. Po vseh opravljenih preiskavah pa niso odkrili nič nenavadnega, tudi raven progesterona je bila OK. Tako da mi res ni jasno, kaj bi to lahko bilo. Ampak kolikor berem forume, jih ima res veliko te težave, vzroka pa ni.

(odgovor članu LIJJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2011 11:24:27   
majmay
Tudi jaz sem imela rjave izcedke, enkrat samo en dan pred M, drugič tudi do 4 dni pred M in glede na to, da nisem in nisem mogla zanosit, so me poslali na laparoskopijo kjer so mi odkrili endometriozo in mi obrazložili da imam zaradi nje rjave izcedke. Zdaj me pa čaka umetna oploditev. Držite pesti, da mi uspe.

(odgovor članu RG)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2011 12:07:01   
andreja_p
Čawči
Majmay tudi sama sem bila v Ljubljani,pa so mi ugotovili pregrado in endometriozo.Nato je sledila operacija;histeroskopija ter laporoskopija.Tudi sama imam še kar rjave izcedke,dan pred pm in dan po pm.
V mesecu marcu sem naročena ponovno v ljubljani če če ne bom noseča. prosim če mi poveš ali ti je sam ginekolog predlagal umetno ali si mu ti predlagala? Pa koliko si stara če ni skrivnost in koliko časa že poskušaš zanositi?

Hvala za tvoj odgovor

(odgovor članu majmay)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2011 13:15:53   
Anonimen
Moram povedati, da mi je kljub rjavim izcedkom, ki so trajali že kaki dve leti, uspelo zanositi in sedaj sem v 8 tednu. Sem pa imela na začetku nosečnosti še vedno izcedek in mi je gin.predpisala dabroston in zdaj je vredu. Res pa je, da sem tudi edini mesec, odkar načrtujeva zanostev, pila čaj krvomočnice. Ali je pomagal, ali pa je bilo to naklučje, ne bom vedela nikoli.
Upam da tudi vam čimprej uspe, samo ne obupat.

Lep vikend!

(odgovor članu andreja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?