|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek
11.1.2008 19:25:06   
Anonimen
Hello punce
Zanimam me kaj bi lahko ponemil rjav izcedek? Mam ga ze en teden, sem pa v petem tednu. Učeri se mi je celo ulila kri. pol pa ni blo nič več izcedka, zdej se mi je pa spet pojavil. pa skoz me neki špika v jajčnikih. hvala vam

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.1.2008 22:00:36 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RJAV IZCEDEK
11.1.2008 19:30:34   
Aurea
O tem je ogromno napisanega na forumu, malo pobrskaj.
Rjav izcedek pomeni lahko marsikaj - možnost splava, grozeči splav, vgnezditvena krvavitev, pregrada v maternici, hematom, lahko pa nič od zgoraj naštetega in se bo krvavitev ustavila. 
Na tvojem mestu pa bi jutri šla do ginekologa.

Srečno user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 19:31:26   
maja24
A pa si šla na urgenco al pa saj do G,rjav izcedek pomeni da je kri oksidirala-to je kao stara kri.Glede na to da si krvavela bi mogla pod nujo it na urgenco da preverjo če je zarodkom vse uredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 19:42:09   
Anonimen
BLA SEM PRI  G. IN SE JE NA ULTRAZVOKU VIDLA SAM VREČKA! DALA MI JE TABLETE DABROSTON IN REKLA MI JE DA MOREM POČIVAT. ČEZ DVA TEDNA MAM KONTROLO, UPAM DA BO TAKRAT ĆE KEJ VEČ VEDLA. UČERI SEM PA TAKOJ PO KRVAVITVI POKLICALA V BOLNICO, PA SO REKLI DA TO NI NIČ HUDGA.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 19:46:15   
maja24
pol je pa dobr,zej pa res počivat pa boš vidla da čez 14d boš že vidla srčkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......