|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcededk 11 dan po ET
30.3.2006 17:41:40   
Teja K.
Punce, kaj je to-danes, 11.dan po ET imam rjav izcedek? nek čuden košček je šel iz mene???Pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav izcededk 11 dan po ET
30.3.2006 17:58:16   
Sulfinija
Teja misli še naprej pozitivno in zapmni si dokler ni M je še vedno upanje,jaz pa držim močne in ogromne pesti.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2006 20:39:01   
Špelka
Jooooj, Teja, ne vem, verjetno bi blo boljš, če tega izcedka ne bi bilo.... user posted image  Samo ne še obupat - še naprej jemlji dabroston al prometrij in počakaj do 14. dne. Želim ti pozitiven rezultat! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 21:28:32   
vampirka
Teja, držim pesti, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2006 9:47:11   
Teja K.
Bojim se, da je danes konec z mojima dvema user posted image user posted image . Krvavim precej-oziroma rjav izcedek je kar precejšnji od včeraj se je okrepil. Reš je tudi rekel, da je to verjeto znamenje, da nama ni uspelo, pa vseeno morava počakati nedeljo. Mislim,da pa ne bo potrebno niti testa  delati,ker na WC apirju opažam prav rjave koščke, ki gredo iz mene.
user posted image  Jočem, ker mi je hudo, hkrati se pa zavedam, da rešitve ni..tako pač je. Zdaj pa razmišljam o zamrznjenčkih, kaj pravijo in kako se bodo odmrznili.

Svet je tako nepravičen kdaj........user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2006 9:50:52   
vampirka
Teja, ne obupat! Če imaš eskimčke, pa sploh ne! Mogoče vaju je ena izmed zamrznjenih pikic izbrala za svoja starša in je že tako moralo biti.................v vsakem primeru boš kmalu srečna user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2006 9:54:56   
Sulfinija
Teja nikar ne obupaj,ker te čakajo tvoji zamrznjeni sončki in boš kaj kmalu postala najboljša mamica na tem svetu.Res zelo,zelo hudo mi je zate,za vaju in seveda za vajini user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2006 13:14:37   
Mana
Teja tudi jaz ti pravim da ne obupaj!
Jaz sem tako imela, najprej rahlo (se pravi 11 dan po ET), potem 12 dan močnejši rjav izcedek in 13 dan mi je vseeno pokazal +. Tudi jaz sem imela Reš- a in imam doma tudi rezultat tega rjavega izcedkauser posted image user posted image . Res pa sem vglavnem ležala do 16 tedna čeprav je dr. govoril da ni treba. Močno sem krvavela do 16 tedna, tako da ni rečeno da ni.
Drži se in upam s teboj , da je uspelo. Držim pesti.

LP

user posted image za srečo

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2006 14:14:27   
Sisy
se strinjam z ostalimi puncami....Ženske imamo stalno prisotne takšne in drugačne izcedke tako da to še nič ne pomeni....Držim user posted image

(odgovor članu Mana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?