Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ritem 1.5 meseca starega dojencka 4.2.2008 13:55:50
|
|
|
|
anita4
|
ne vem či ti pri temlahko kdo pomaga. Mi imamo srečo drugi teden bo star 2 meseca in že ima svoj ritem na vsake 3 do 3,5 ure hoče jesti , ponoči se pa dojiva samo enkrat , ponavadi okrog 3 in potem je do 6 zjutraj mir. Kaj sem naredila??? Ne vem , kar sam je padel v a ritem. Je pa tudi kakšen dan še izjema in pade čisto ven z ritma.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.2.2008 14:21:10 >
|
|
|
|
RE: Ritem 1.5 meseca starega dojencka 4.2.2008 14:04:17
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ritem si vsak ustvari sam. Od začetka se mu moraš ti prilagajati, sčasoma pa ti preide vse v rutino in se stanje uredi. Moja je stara 2 meseca in še zdaj čez dan papca ko ji paše. Včasih tudi na 2 uri, včasih 3, 4......... Čisto različno. Edino zvečer pa vedno ob istem času kopanje in spanje. Se je tako navadila da ponavadi ob 10 uri zaspi in potem spi do 4-5. Takrat se podojima in zaspi nazaj do 7-8. Pol pa kak ji pač je- vsak dan drugače. Ne se obremenjevat z takimi stvarmi , uživaj raje ob .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.2.2008 14:21:24 >
|
|
RE: rutem 1.5 meseca starega dojencka 4.2.2008 14:26:31
|
|
|
|
urskas
|
ne se obremenjevat z urniki druhih!!! Vsak ima svoj urnik, svoje potrebe in vsak je malo drugačen. Sicer pa ne misli, da pri 1,5 mesecih lahko mama ustvarja urnik . Vse se zrihta samo po sebi.
|
|
|
|
RE: rutem 1.5 meseca starega dojencka 4.2.2008 14:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak dojenček si ustvari svoj ritem. Moj bo naprimer tako, pa tako, tvoj dojenček spet drugače. Ne sekiraj se, počakaj še nekaj časa, ko bo res ritem ujel.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?