Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ritem 1.5 meseca starega dojencka 4.2.2008 13:55:50
|
|
|
|
anita4
|
ne vem či ti pri temlahko kdo pomaga. Mi imamo srečo drugi teden bo star 2 meseca in že ima svoj ritem na vsake 3 do 3,5 ure hoče jesti , ponoči se pa dojiva samo enkrat , ponavadi okrog 3 in potem je do 6 zjutraj mir. Kaj sem naredila??? Ne vem , kar sam je padel v a ritem. Je pa tudi kakšen dan še izjema in pade čisto ven z ritma.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.2.2008 14:21:10 >
|
|
|
|
RE: Ritem 1.5 meseca starega dojencka 4.2.2008 14:04:17
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ritem si vsak ustvari sam. Od začetka se mu moraš ti prilagajati, sčasoma pa ti preide vse v rutino in se stanje uredi. Moja je stara 2 meseca in še zdaj čez dan papca ko ji paše. Včasih tudi na 2 uri, včasih 3, 4......... Čisto različno. Edino zvečer pa vedno ob istem času kopanje in spanje. Se je tako navadila da ponavadi ob 10 uri zaspi in potem spi do 4-5. Takrat se podojima in zaspi nazaj do 7-8. Pol pa kak ji pač je- vsak dan drugače. Ne se obremenjevat z takimi stvarmi , uživaj raje ob .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.2.2008 14:21:24 >
|
|
RE: rutem 1.5 meseca starega dojencka 4.2.2008 14:26:31
|
|
|
|
urskas
|
ne se obremenjevat z urniki druhih!!! Vsak ima svoj urnik, svoje potrebe in vsak je malo drugačen. Sicer pa ne misli, da pri 1,5 mesecih lahko mama ustvarja urnik . Vse se zrihta samo po sebi.
|
|
|
|
RE: rutem 1.5 meseca starega dojencka 4.2.2008 14:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak dojenček si ustvari svoj ritem. Moj bo naprimer tako, pa tako, tvoj dojenček spet drugače. Ne sekiraj se, počakaj še nekaj časa, ko bo res ritem ujel.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?